April Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Ma jel dobra serija ili si odlepio opet za nekom ribom?¿ Nemoj da skidam dzabe. Celu noć bindžujem prvu sezonuTopčina 1
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2022 Author Posted September 18, 2022 6 hours ago, April said: Celu noć bindžujem prvu sezonu Topčina koja serija?
April Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: koja serija? Euphoria 2
mustang Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Moja ljubimica zendaya Ona i chalamet mi glade oci i dusu. Opasni glumci. Kako su talentovani!!!! 2 1
mustang Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 @Braća Strugacki ahahahahah Jel ti to meni sad rutinski kontru?
morgana Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 betty, o klinkama skejtborderkama. supersimpa. 1 1
beyoncé Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 6 minutes ago, morgana said: betty, o klinkama skejtborderkama. supersimpa. taman sam pomislila zvuči kao moj omiljeni skate kitchen, kad ono isti režiser 1
morgana Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 sad vidim da je betty spin off skate kitchen-a, znaci jos jedan šot uživanja, hvala
Mil@n Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 Bukvalno me blam ali moram da priznam da sam odgledao drugu sezonu The Flight Attendant. 1
*edited by mod Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 2 hours ago, Mil@n said: Bukvalno me blam ali moram da priznam da sam odgledao drugu sezonu The Flight Attendant. Ja gledao prvu, nikako da se nakanim za drugu. Jel vredi?
Mil@n Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 7 hours ago, *edited by mod said: Ja gledao prvu, nikako da se nakanim za drugu. Jel vredi? Prva je težak krindž očajne i neubedljive glume. Ali baš ono, težak, prevashodno Kuoko. Malo je bolja u drugoj sezoni, samo mi je njen alkoholizam jako naporan i neubedljiv, jednostavno ne čuči joj, neubedljiva je sa tim slatkim baby face-om. Tačno ima neke segmente facijalne ekspresije i mimike koje ponavlja, itd. Što je najjače, mislim da je bila nominovana za Emija Sve ukupno šta znam, realno ima dosta boljih stvari za gledati, recimo to tako... Priča je već viđena milion puta, a i ima rupetina koliko god želiš. 1
Nebojsa Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 On 23.9.2022. at 2:29, *edited by mod said: Ja gledao prvu, nikako da se nakanim za drugu. Jel vredi? vredi. meni je bila zabavna. kapiram da je neke blam da priznaju isto :P @Mil@n, daj tri predloga dosta boljih stvari za pogledati u ovom momentu.
Recommended Posts