September 18, 20222 yr Ma jel dobra serija ili si odlepio opet za nekom ribom?¿ Nemoj da skidam dzabe. Celu noć bindžujem prvu sezonuTopčina
September 18, 20222 yr Author 6 hours ago, April said: Celu noć bindžujem prvu sezonu Topčina koja serija?
September 18, 20222 yr Moja ljubimica zendaya Ona i chalamet mi glade oci i dusu. Opasni glumci. Kako su talentovani!!!!
September 20, 20222 yr 6 minutes ago, morgana said: betty, o klinkama skejtborderkama. supersimpa. taman sam pomislila zvuči kao moj omiljeni skate kitchen, kad ono isti režiser
September 20, 20222 yr sad vidim da je betty spin off skate kitchen-a, znaci jos jedan šot uživanja, hvala
September 22, 20222 yr Bukvalno me blam ali moram da priznam da sam odgledao drugu sezonu The Flight Attendant.
September 23, 20222 yr 2 hours ago, Mil@n said: Bukvalno me blam ali moram da priznam da sam odgledao drugu sezonu The Flight Attendant. Ja gledao prvu, nikako da se nakanim za drugu. Jel vredi?
September 23, 20222 yr 7 hours ago, *edited by mod said: Ja gledao prvu, nikako da se nakanim za drugu. Jel vredi? Prva je težak krindž očajne i neubedljive glume. Ali baš ono, težak, prevashodno Kuoko. Malo je bolja u drugoj sezoni, samo mi je njen alkoholizam jako naporan i neubedljiv, jednostavno ne čuči joj, neubedljiva je sa tim slatkim baby face-om. Tačno ima neke segmente facijalne ekspresije i mimike koje ponavlja, itd. Što je najjače, mislim da je bila nominovana za Emija Sve ukupno šta znam, realno ima dosta boljih stvari za gledati, recimo to tako... Priča je već viđena milion puta, a i ima rupetina koliko god želiš.
October 3, 20222 yr On 23.9.2022. at 2:29, *edited by mod said: Ja gledao prvu, nikako da se nakanim za drugu. Jel vredi? vredi. meni je bila zabavna. kapiram da je neke blam da priznaju isto :P @Mil@n, daj tri predloga dosta boljih stvari za pogledati u ovom momentu.