goofs Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 Treba nam definitivno topicj za Lejkerse, pise se malo ovde, malo na "Omiljenim serijama", a ima puno toga da se kaze zbog istorijskog konteksta 2
mraki Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Odustajem od Time Travelers’s Wife… Ovo je toliko bezvezno da nemam reči. Putuje kroz vreme i moze postojati istovremeno bezbroj puta, samo različite starosne dobi. Tako ide da detetu sebi objasni neke stvari iako ne može uticati na budućnost, pojavljuje se sto verzija njega tamo gde je mama doživela nesreću, a tu je i jedna od najbizarnijih i istovremeno najglupljih scena ikada: Vratio se kroz vreme da popuši 16-ogodišnjem sebi, tu ćale ulazi u sobu i saznaje da mu je sin gej tajmtrevler…
John Coltrane Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Fino ide Treme, uz svirku i dobro poznatu glumačku ekipu.
holden kolfild Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 treme je remek-delo, bio je i topic. lubini upisi, bili su, pa...
Lezilebovich Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 3 hours ago, John Coltrane said: Fino ide Treme, uz svirku i dobro poznatu glumačku ekipu. I ja sad bas krenui od pocetka i isto mislim. Kako se lepo i polako, ali ne dosadno, gradi prica, povezuju i razvijaju likovi ... 1
goofs Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Otkazalo “Odrast’o s vukovima” posle dve sezone. Fala im, spasli su me mucenja i gledanja druge sezone.
maheem Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Vidim da ima tri epizode Conversations With Friends po knjizi Sali Runi. Počeću da je gledam večeras.
John Coltrane Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 On 24.5.2022. at 23:47, Lezilebovich said: I ja sad bas krenui od pocetka i isto mislim. Kako se lepo i polako, ali ne dosadno, gradi prica, povezuju i razvijaju likovi ... Evo ga i Falzoun u drugoj sezoni pa Maheršala Ali... Nema dela koji ne kače - od muzike (onoga što mene najviše privlači - brdo real life jazz faca) i tradicije NO, preko sitnog kriminala tinejdžera, korumpirane murije, do iskorišćavanja ljudske nesreće izazvane uraganom.... 1
Lezilebovich Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 59 minutes ago, John Coltrane said: Evo ga i Falzoun u drugoj sezoni pa Maheršala Ali... Nema dela koji ne kače - od muzike (onoga što mene najviše privlači - brdo real life jazz faca) i tradicije NO, preko sitnog kriminala tinejdžera, korumpirane murije, do iskorišćavanja ljudske nesreće izazvane uraganom.... Znas da ima posebna tema za Treme ?
John Coltrane Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 3 hours ago, Lezilebovich said: Znas da ima posebna tema za Treme ? Neko je pomenuo topic sa sve lubinim upisima, al nisam nasao. Znas da je zadnja migracija™ ubila neke topice.
maheem Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 On 4.6.2022. at 21:05, maheem said: Vidim da ima tri epizode Conversations With Friends po knjizi Sali Runi. Počeću da je gledam večeras. Pogledao četiri epizode, super ekranizacija, fino prikazuje emocije, neprijatne konverzacije i ćutanja, 4. i nadam se sledeća su na Hvaru 1
Recommended Posts