February 1, 20223 yr Sta mu dodje DC u ovim kanalima? Edited February 1, 20223 yr by John Coltrane Našao
February 7, 20223 yr On 1.2.2022. at 17:26, Hamlet Strašni said: А шта је са нама који ХБО имамо преко Теленоровог пакета Upravo stigao sms, za telefon će se preuzeti nova app (hbo max), logovanje sa istim podatcima, ništa se ne menja drugo.
February 7, 20223 yr Upravo stigao sms, za telefon će se preuzeti nova app (hbo max), logovanje sa istim podatcima, ništa se ne menja drugo.Od 08.03. ako sam dobro pročitao... ... Shiit has hit the fan
February 7, 20223 yr Stiglo i meni obaveštenje od Telenora. Inače, krenula 3. sezona Moje genijalne prijateljice. PS. ovaj android tv je svemirski brod za jebeni lg webos. Edited February 7, 20223 yr by mraki
February 7, 20223 yr 14 minutes ago, mraki said: Stiglo i meni obaveštenje od Telenora. Inače, krenula 3. sezona Moje genijalne prijateljice. PS. ovaj android tv je svemirski brod za jebeni lg webos. Šta fali LG WebOS-u?
February 7, 20223 yr Pa pored toga što maltene nemaš podršku jer ga namerno ne apdejtuju da bi kupio noviji tv, meni se generalno nikad nije svidjao UI i ceo taj os. Android deluje kao mnogo bolje rešenje. Edited February 7, 20223 yr by mraki
February 8, 20223 yr 10 hours ago, mraki said: Pa pored toga što maltene nemaš podršku jer ga namerno ne apdejtuju da bi kupio noviji tv, meni se generalno nikad nije svidjao UI i ceo taj os. Android deluje kao mnogo bolje rešenje. WebOS je sa razlogom, rekao bih, podobijao sve žive i mrtve nagrade za najbolji OS na tv-u. Sa druge strane, srkoz si u pravu za prvu rečenicu i za to neka jedu govna.
February 8, 20223 yr To je sve relativno, a te nagrade i pogotovo. Verujem da nekom odgovara, meni nije. Edited February 8, 20223 yr by mraki
February 8, 20223 yr Možda nema na OD, nije isto. https://hbogo.rs/serije/moja-genijalna-prijateljica/3-sezona Edited February 8, 20223 yr by mraki