fusion_ Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 I ja isto, samo koristim TV Time za sve serije koje gledam.
djeneralche Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 On 26.5.2020. at 23:27, kud u maglu Simoviću said: i know this much is true crno i teško, mnogo teško za gledanje. mark rufalo genijalan ko može neka ne propusti Kao da nije dovoljno tesko to sto se desava oko brata nego su morali da dodaju i onoliko dodatnih dogadjaja. Kao da je neka terapija za 50 ljudi sa sjebanim zivotima. Brain damaging.
milfisland Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Četiri ulice (4 Blocks) u Arapskim krimosima u Berlinu. Pristojan rad 1
milfisland Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 RoadKill (Na udrau). Prate ministra sa njegovom ne baš funkcionalnom porodicom i još ponekim dogodovštianama. Da ne spojlujem, mini serija, četri epizode, britanski akcent, solidna gluma, vrhunski dijalozi, engleski smisao za humor... Vrijedi potrošenog vremena i fina zabava za poluzaključane praznike uprkos relativno niskoj ocjeni na IMDB 6,8.
John Coltrane Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Odlična Patria, pogotovu što nam je tema ratom zavadjenih komšija poznata i sveža. 1
pacey defender Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 (edited) Konačno odgledao The Deuce. Nepravedno je prema seriji porediti je sa The Wire jer je to nedostižni nivo. Ali ovo je sasvim, sasvim zaslužena 9/10 ocena. Pelekanos i Sajmon su genijalci - kako uspevaju da poslože radnju da grad bude glavni akter, sa ličnim pričama koje se ističu taman toliko da objasne šta se u gradu zapravo zbiva odnosno kako grad vozi ljudske sudbine u određenom smeru. Franco mi se nikada nije činio kao ozbiljan glumac, ali ovde je fino izneo vodeću ulogu. Soundtrack vrhunski, a finale serije sa Blondie koja peva The Sidewalks of New York vrtim već par dana i ne pušta me. Edited January 5, 2021 by pacey defender 3 1
ronin Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Auh Patria...Jebeno remek delo...Svaka čast Španjolci! 1
kud u maglu Simoviću Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 (edited) franco igra i brata bliznacatm a i režirao je nekoliko epizoda Edited January 7, 2021 by kud u maglu Simoviću 1
ZokiAsov Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 On 5.12.2020. at 22:15, milfisland said: Četiri ulice (4 Blocks) u Arapskim krimosima u Berlinu. Pristojan rad Odgledao, nisu losi Libanci. Kraj bezveze, al to je vec postao zlatni standard
milfisland Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Dobra bitka (Good fight) simpatično i zabavno štivo. Dosta aktuelnih političkih momenata, čini mi se da malo navlače za Demse. Vrijedi pogledati.
Hamlet Strašni Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 4 hours ago, milfisland said: Dobra bitka (Good fight) simpatično i zabavno štivo. Dosta aktuelnih političkih momenata, čini mi se da malo navlače za Demse. Vrijedi pogledati. Ако кажеш мало, очигледно си гледао само прву сезону
Frank Pembleton Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Ако кажеш мало, очигледно си гледао само прву сезону [emoji4]Tačno tako. .... Shiit has hit the fan!
milfisland Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 4 hours ago, Hamlet Strašni said: Ако кажеш мало, очигледно си гледао само прву сезону Pokušao biti diplomata, pa mi ne ide baš. Meni nije smetalo. Krenuo sam od treće sezone i ne smeta mi jahanje po Trumpu pravo da ti kažem. Čak su mi i simpa animacije. Serija svakako zabavna, dobra gluma, simpatičnih likova, dijaloga...
*edited by mod Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Jel to izgleda da ipak neće izjednačavati HboGo i HboMax?Sent from my GM1913 using Tapatalk
Recommended Posts