nisam ja Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Kad se nadal vratio ovim siledžijkama? Valjda neće biti dosadno, al čini se da će nadal ovo da izgrajnduje.
duda Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 18 minutes ago, Arkadija said: BTW, gde je Smiljan? Otkud da Pešikan prenosi finale? Ne znam koji je ovo, ali Pešikan nije.
Arkadija Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 1 minute ago, dùda said: Ne znam koji je ovo, ali Pešikan nije. Stvarno? Meni svi oni imaju ogavne glasove, pa se ne udubljujem.
Grandilof Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 1 minute ago, dùda said: Ne znam koji je ovo, ali Pešikan nije. Vratih na sekund srpski da vidim ko je, to je Damir Ceronja.
nisam ja Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Seronja. Damir. Medvedev je luud. Ovaj servis volej malopre I snalaženje na mreži pre toga. A izbaci lopticu svaki put drugačije.
Arkadija Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Jel to zbog načina na koji zamahuje dok udara bekhend, ali meni se stalno čini da Medvedev konstantno kasni sa zamahom na taj udarac?
duda Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Set. Odoh da spavam. Medo nekako blesavo igra, kao muva bez glave . I nije mi naročito ni zanimljiv meč.
Tsai Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Vidim ja da cemo mi juriti Nadala a ne Dedu za GS rekord
Cash Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Ovde jedino Renne sa svojim jinxovanjem moze da pomogne
mlatko Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Pa ako bi bilo srece i zdravlja sledece godine moze da se izjednace ovde na 20Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts