September 8, 20195 yr Kad se nadal vratio ovim siledžijkama? Valjda neće biti dosadno, al čini se da će nadal ovo da izgrajnduje.
September 8, 20195 yr 18 minutes ago, Arkadija said: BTW, gde je Smiljan? Otkud da Pešikan prenosi finale? Ne znam koji je ovo, ali Pešikan nije.
September 8, 20195 yr 1 minute ago, dùda said: Ne znam koji je ovo, ali Pešikan nije. Stvarno? Meni svi oni imaju ogavne glasove, pa se ne udubljujem.
September 8, 20195 yr 1 minute ago, dùda said: Ne znam koji je ovo, ali Pešikan nije. Vratih na sekund srpski da vidim ko je, to je Damir Ceronja.
September 8, 20195 yr Seronja. Damir. Medvedev je luud. Ovaj servis volej malopre I snalaženje na mreži pre toga. A izbaci lopticu svaki put drugačije.
September 8, 20195 yr Jel to zbog načina na koji zamahuje dok udara bekhend, ali meni se stalno čini da Medvedev konstantno kasni sa zamahom na taj udarac?
September 8, 20195 yr Set. Odoh da spavam. Medo nekako blesavo igra, kao muva bez glave . I nije mi naročito ni zanimljiv meč.
September 8, 20195 yr Pa ako bi bilo srece i zdravlja sledece godine moze da se izjednace ovde na 20Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk