Arkadija Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Tu sam bre, ali ne pratim te mečeve u neko doba noći, ani ženski tenis mi nije omiljen sport.
Jumanji Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 btw, gde je [mention=12403]Jumanji[/mention] nedostaješ devojko [emoji4]Tu sam draga [emoji4]Gledala sam sinoc ono devojce protiv mati-kraljice. Bila bas ono sa cime se mater tesko nosi poslednjih godina izuzetno efikasna i precizna, uz linije po coskivima, brza, u odlicnim ritmu, pa ti majko trci. Ima Serena problem sa kretanjem odavno, vuce i neke povrede, ali hvala joj sto nije napravila cirkus sinoc -.-A Bjanka ajd sto je igrala sjajno, nego sto se izborila sa sobom, majkom i onom bagrom od par desetina hiljada.Dakle a la Noksi : )))Svaka joj cast, mislila sam da ce da izgubi set, kakva mentalna snaga na svu odlicnu igru. Odigrale su ona i Belinda zapravo finale pre finala, steta sto su bile na istoj strani zreba.Sjajan uspeh i rezultat.
duda Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 E pa lepo da ste tu Ni ja ne volim da sedim do kasno u noć, ali ovo sinoć je bogme bilo za gledanje. Bianca je snagom i preciznošću udaraca potpuno nadmašila Serenu, o kretanju i kontinuitetu da ne pričam. Istina da je šteta što.finale nije bilo sa Belindom. Za večeras, strepnja mi je veća od nade
Jumanji Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Strepimo svi, al bar opet manje nego sto smo mislili da cemo pre nekoliko dana i brata nam Bugarina [emoji4]Pre pocetka turnira napisala sam da je Rafa najraspolozeniji za ovaj GS, da se opasno spremao, misleci od trojke, ali eto neka nada mozda postoji, ljudski je to [emoji5] mada iskreno, Medi Spanac apsolutno ne odgovara.No, da vidimo.
Tsai Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Navijam za Krakatog ali bi bilo zapravo zanimljivo da Nadal osvoji. Dedoljubci sirom sveta na aparatima, 1GS do rekorda
duda Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 meni na neki način ovaj uso obeležen tutom žao mi ga, iskreno talenat ima, lepo igra, ali eto, nema glavu, neki đavo mu ne da i naravno, sereninim debaklom u finalu, što zapravo i nije neko iznenađenje videlo se da se ona spremala itekako ipak, nije navikla da se neko i na polju snage nosi sa njom lepo je pešikan rekao (a koga ovde mnogi ne podnose, ali nije on toliko loš) da ona uglavnom ne računa da će joj iko vratiti njen servis pa se onda ukopa, ne očekujući ritern nikakav, a nekmoli pod noge, kakve joj je bianca slala na redovnoj bazi
Cash Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 5 hours ago, Arkadija said: Tu sam bre, ali ne pratim te mečeve u neko doba noći, ani ženski tenis mi nije omiljen sport. Evo imaš snimak finala na ES. Al pozuri uskoro če kraj
eumeswil Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 7 hours ago, dùda said: publika, ne znam šta da kažem, jbt, tačno je ovo kao neka zamena za rimsku arenu Rekao bergasa jednom ovde za Eš - Koloseum.
Ras Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 (edited) 2 hours ago, dùda said: lepo je pešikan rekao (a koga ovde mnogi ne podnose, ali nije on toliko loš) da ona uglavnom ne računa da će joj iko vratiti njen servis pa se onda ukopa, ne očekujući ritern nikakav, a nekmoli pod noge, kakve joj je bianca slala na redovnoj bazi Ima istine u ovome, Serena je uglavnom izgledala kao da je van balansa i uopšte nije bila na udarcu, ali, kako objasniti ovakve stvari: Od Sereninog ribrejka u drugom setu za 1:2, pa do 1:5 meč bi se baš ovakvim udarcem mogao ilustrovati. Nije mi u prvi mah izgledalo tako, ali kao da je Serenu u meč vratio jedan spektakularan poean sa puno voleja, trčanja i defanzivnih udaraca sa obe strane, možda baš u gemu u kojem je Bianca servirala za meč. Neverovatno kakav je pritisak publike Bianca morala da iznese, posebno u finišu kada je Serena izjednačila. Do poda naklon Edited September 8, 2019 by Ras
Arkadija Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Rafa ovo dobija lagano. BTW, gde je Smiljan? Otkud da Pešikan prenosi finale?
Arkadija Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 I evo koliko će Rafa lagano da osvoji Medvedev dolazi prvi do brejka.
Recommended Posts