nisam ja Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Po komentarima bih rekao da su u finalu rafa i Medvedev. Pa to je win-win. A ova žemskinja iznad ne znam ko je, al može tako i da ostane.
Bujodrag Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 (edited) Ja sam delio sobu s stricem, nekih osam godina dok nije sirotan umro na ulici od srčke. On bi redovno na TVu gledao razne sportove, i fudbal i košarku i odbojku čak i hokej i naravno tenis ali bi utišao zvuk skroz a ja bih puštao muziku. I on je voleo dosta od toga što sam puštao ali ne sve. A kad bi mi došla devojka umeo je misteriozno da se izgubi na par sati. Kakav car. Baš sam ga voleo i ponekad mi jako nedostaje. Edit:Jbt, prošlo 15 godina od tada. I sestra i on u razmaku od 6 meseci. Stresno bilo. Edited September 7, 2019 by Bujodrag
duda Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Da li publika može da bude odvratnija. Fuj . Ajmo Bianca
duda Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 2 minutes ago, renne said: Slabo je to Opraće je žena, Majka, kraljica Pa jbg Kad dete igra protiv majke i celog stadiona pride
duda Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Bravo devojko, bravo bravo Jebite se njujorčani smrdljivi, zajedno sa megan.
Recommended Posts