mlatko Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Još sad deda uz nastran osmeh kaže iz ovakvih mečeva mu svaki čuči i jede govna+1Govan, name and destinyInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Da, da, to je taj strasni david... kako ga nije samo sramota!Bukvalno sam 5 minuta izdrzala :bljuc-bljuc:
Time Crisis Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Nema leba od Gofana, doduše nije nikad ni bilo
simetrije Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Prilično sam siguran da bi, da igraju (hipotetički) protiv Serene, moju frenetičnu podršku dobili: Diego Costa, Marco Materazzi, Zvezdan i Zoran Terzić, a možda čak i Milenko Jovanov.
James Marshall Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Rijedak govnar od sportiste, vid ovo šta radi
ubibobi Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 ATP ide stopama eurosonga,deda dobio laganih 12 pts od belgijanca ali zato ga je Džumhur namučio koliko je mogao.Logično je da večeras Nole dobije zeru od stanimala.
Jumanji Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Bravo Grišo, mogao bi i u SFAhaaa, al malo morgen! David Gofan no2, tzv. "Mali Fed", vidim i traku meto na glavu [emoji23]
simetrije Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Batalite onih tričavih nekoliko milijardi žena koje su se porodile, samo je jedna Majka, sve ostale su majke.
Tsai Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 14 minutes ago, Jumanji said: Ahaaa, al malo morgen! David Gofan no2, tzv. "Mali Fed", vidim i traku meto na glavu Pruzice solidan otpor, ovo Gofanovo je sramota
James Marshall Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 2 hours ago, simetrije said: Batalite onih tričavih nekoliko milijardi žena koje su se porodile, samo je jedna Majka, sve ostale su majke. Nije valjda da još gusla tu priču
mlatko Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Op op. Jos dva i bye bye MedoTeesko... ko je sad pa ovaj Nemac?oh, wait. najveci uspeh karijere je ostvario pobedom nad Novakom...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Fakundo Sava Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 (edited) Što nije prvo igrala naša saraga da gledam ovo mirne duše i navijam za zlog rusa, mislim ako bi ovaj naš overio Lepa riđanka u švabinom boxu Edited September 1, 2019 by Fakundo Sava
Recommended Posts