September 1, 20195 yr Još sad deda uz nastran osmeh kaže iz ovakvih mečeva mu svaki čuči i jede govna+1Govan, name and destinyInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 1, 20195 yr Da, da, to je taj strasni david... kako ga nije samo sramota!Bukvalno sam 5 minuta izdrzala :bljuc-bljuc:
September 1, 20195 yr Prilično sam siguran da bi, da igraju (hipotetički) protiv Serene, moju frenetičnu podršku dobili: Diego Costa, Marco Materazzi, Zvezdan i Zoran Terzić, a možda čak i Milenko Jovanov.
September 1, 20195 yr ATP ide stopama eurosonga,deda dobio laganih 12 pts od belgijanca ali zato ga je Džumhur namučio koliko je mogao.Logično je da večeras Nole dobije zeru od stanimala.
September 1, 20195 yr Bravo Grišo, mogao bi i u SFAhaaa, al malo morgen! David Gofan no2, tzv. "Mali Fed", vidim i traku meto na glavu [emoji23]
September 1, 20195 yr Batalite onih tričavih nekoliko milijardi žena koje su se porodile, samo je jedna Majka, sve ostale su majke.
September 1, 20195 yr 14 minutes ago, Jumanji said: Ahaaa, al malo morgen! David Gofan no2, tzv. "Mali Fed", vidim i traku meto na glavu Pruzice solidan otpor, ovo Gofanovo je sramota
September 1, 20195 yr 2 hours ago, simetrije said: Batalite onih tričavih nekoliko milijardi žena koje su se porodile, samo je jedna Majka, sve ostale su majke. Nije valjda da još gusla tu priču
September 1, 20195 yr Op op. Jos dva i bye bye MedoTeesko... ko je sad pa ovaj Nemac?oh, wait. najveci uspeh karijere je ostvario pobedom nad Novakom...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 1, 20195 yr Što nije prvo igrala naša saraga da gledam ovo mirne duše i navijam za zlog rusa, mislim ako bi ovaj naš overio Lepa riđanka u švabinom boxu Edited September 1, 20195 yr by Fakundo Sava