September 1, 20195 yr Rus doktorski može do polufinala Monfis se loži protiv ovog klinca Edited September 1, 20195 yr by Fakundo Sava
September 1, 20195 yr Šta je fora, neko im plaća da ne umaraju časnu starinu? Ono, Federer mi nikad nije djelovao kao neko čudo prirode glede atletskih spospobnosti pa mi ovaj njegov rivajval prethodnih par godina jeste malo čudan, moram priznati. Edited September 1, 20195 yr by James Marshall
September 1, 20195 yr Jel moguce da 38godisnjaka niko sem Novaka ne moze da dobije...brate mili. Igrajte jebeno, trenirate ceo zivt
September 1, 20195 yr E tako. Krivo mi samo što nije otišao kući na tricikli. Jbt udaljila bih ga da turnira bar 1 godinu, da malo razmisli
September 1, 20195 yr Fanscinanto je kako ovi zapadnoaristokratoevropejcinordijci skidaju gaće pred Federerom.
September 1, 20195 yr 7 hours ago, Nesh said: Kvotica je 40 u Maxbetu, ne nadjoh kod ovih drugih. Uplatio soma
September 1, 20195 yr ma goffan ga je drkao na federera dok je bio klinac nije ni cudo da svaki put skine gace