Jump to content
IGNORED

Janko Ostanko iliti Ju_Es - Nole_s

Bujodrag

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tsai

145

• Jumanji

74

• Cash

68

• duda

54

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Sad protiv već potrošenog Wawrinke. Valjda ovaj neće biti u Stanimal modu kao u finalima protiv Novaka.

Ali i Novak je već bio otpisao ovaj turnir, sad kad ga ne boli kao da se ponovo rodio, neka pusti ruku do kraja turnira.

Edited by Zed
Posted
5 hours ago, 189- said:

Kirijos? A ne, ovo je nas saban. :fantom:

Posted
1 hour ago, miki.bg said:

Aska ti je Gofan?

Andrićeva Aska, suočena sa vukom, ples života itajrad.

Posted
32 minutes ago, MiddleClass said:

Kirijos? A ne, ovo je nas saban. :fantom:

Lik mu je valjda rekao nešto u fazonu "zar nisi odustao" ili neko slično stanje.

Ako je takav, mislim sa takvom primedbom došao na trening onda je jasno da je došao samo da bi smetao.

I sad je valjda trebalo da mu ljubazno odgovori na pitanje i da se zahvali pride.

Ovde se povremeno čudna rigidnost ispoljava kada je Novak u pitanju.

Posted

Nolo mu zakazao fajt posle škole. 

Posted
Lik mu je valjda rekao nešto u fazonu "zar nisi odustao" ili neko slično stanje.
Ako je takav, mislim sa takvom primedbom došao na trening onda je jasno da je došao samo da bi smetao.
I sad je valjda trebalo da mu ljubazno odgovori na pitanje i da se zahvali pride.

Ovde se povremeno čudna rigidnost ispoljava kada je Novak u pitanju.
Nije samo ovde, svuda na drustvenim mrezama ili sajtovima kod nas, a pogotovu kada napravi neki gaf ili nesto sto odskace od uvrezenog stava prihvatljivosti, eto dusebriznika.
Citam jutros na SK Ozmov tekst o Kobiju sa USO, i gen sve sto ima veze sa Novakom, boze kakvi glupi komentari i proseravanja, kao nekada na bljucu ili b92, posto to vise ne citam pa ne znam kako je sada, vrv i gore.
Da ponovim

Posted

A na kraju treba biti stvarno od celika i kulirati non-stop razne budale...

Posted

Gledao sam i ja Djoleta, al iz kreveta, ugasio sam sokocalo. Nista, samo cu citirati reci velikog znalca:

On 29.8.2019. at 2:22, Nesh said:

Banjac: ...nema zapinjanja, samo polako i stvari ce doci na svoje mesto...

Posted

Taylor Townsed krece u 17.00. Bice opet spektakl kad bude  uvek isla na mrezu nakon svog servisa :D

Posted

Kako Ostapenko osvoji onaj rg nikad mi neće biti jasno :isuse:.

WTA je ipak čudo :rolleyes:

Posted

Kakvu Nadal ima majicu :unsure::frust:, inače igra baš dobro. 

Posted

Ostapenko je prevara od igračice, buzdovanka kao Arina i Kiki Bertens..Ali Zverev koji je to papak :lolol:. Izgubio dobijen set protiv lika kome je u zivotu maksimalan domet da uzme Challenger  u Portorozu. Ako izgubi do kraja može da batali tenis. Ili da igra do kraja kariere mix dubl sa Sabalenkom :D

Posted

koliko sam pesikan navija za bedenea ovako ne navijaju ni za novaka ;D