Jumanji Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Koja Marijana ? Kobe car, dabome. Veljovic, sudija. Gledala sam I set, bila je perfektna.Ma kakav Gofan, pa i dan danas valjda drzi Rodzetov poster negde, ali da ne gresim dusu mozda ga i skinuo, no skida taj gace jos kad vidi zreb.
duda Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Navija li se za brata Talijana ovde ? Ajmo, nešto ste mi slabi
eumeswil Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 napraviti statistiku koliko igrača nije skidalo gaće pred nolom u poređenju sa rafom i fedom od tipa 2016 naovamo
Jumanji Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Aaa to je druga vrsta skidanja gaca [emoji4]Ovo je klasicno idolopoklonstvo, on je opcinjen Federerom. Za brata 'talijana nego kako, idemo matori!
Arkadija Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Lorenci je uspao iz kog naftalina? Nisam ga videla do juce, sigurno 5 godina. Ne moze on protiv Stanimala, bas nista.
Nesh Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Au, sad gledam, ako je sve OK sa Djoletom, on ce vec u sledecem klu ici na Wawrinku. Ne svidja mi se to nimalo.
Tsai Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Ajde deda jesi igrao ovoliko i mrcvario sve redom da bi puko ko zvecka? Nikad necu razumeti to
Jumanji Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 I gde su ti cuveni italijanski Njujorcani? Mislim nema ih u publici nesto, takav odnos prema domovini ccc -.-
nisam ja Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 11 minutes ago, Tsai said: Ajde deda jesi igrao ovoliko i mrcvario sve redom da bi puko ko zvecka? Nikad necu razumeti to ja potrčo da vidim od koga gubi federer. jedan je deda.
eumeswil Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 (edited) 59 minutes ago, Jumanji said: Aaa to je druga vrsta skidanja gaca Ovo je klasicno idolopoklonstvo, on je opcinjen Federerom. Za brata 'talijana nego kako, idemo matori! moj neki educated guess je da mnogo više njih nagare protiv Nola. Ili možda nije do njih nego im dozvoli. Edited August 30, 2019 by miki.bg
simetrije Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 1 hour ago, miki.bg said: napraviti statistiku koliko igrača nije skidalo gaće pred nolom u poređenju sa rafom i fedom od tipa 2016 naovamo +1 Meni je najbolji primer za ovu vrstu (opravdane) upitanosti Stanislas (cool lik i, čini mi se, simpatičan čova). Protiv Novaka u onom čuvenom finalu RG odigra tako da, u poređenju s njim, Aska deluje kao kukavni amater - najbolji meč, dakle, u novijoj i drevnoj istoriji Mlečnog puta. Protiv Rođe, pak, jedva da se primeti na terenu, bekhend zaboravi, a jedno bezobrazno Mirkino dobacivanje skoro ga rasplače. Protivu čestitoga Rafe izađe na teren bled, uz naglašen trend straha, preznojavanja i dezorijentacije. Pola sata kasnije, svi navedeni parametri pogoršaju se na kub.
Recommended Posts