August 30, 20195 yr Karolinice ajd' zavrsavaj sunce ti 'ocu gledam Rafu. Edit : Au tek sad vidim predao ovaj. Edited August 30, 20195 yr by Grandilof
August 30, 20195 yr 9 hours ago, Cash said: Samo za tebe @dùda ako si opet na planini. Ispala je Sabalenka Haha , e pa to ti je za kaznu što se kladiš na buzdovanku jest , još sam na planini
August 30, 20195 yr 1 hour ago, dùda said: Haha , e pa to ti je za kaznu što se kladiš na buzdovanku jest , još sam na planini 1 radni kolega se je pravio pametan, mislio je da će buzdovanka nakon što je pobedila Azarenku odvaliti i simpatičnu Juliju. Srecom pao sam jedno 15 minuta ranije na Paireja( lando je izgubio od Benedeta ) pa mi sad nije žao sto je Arina ispala.
August 30, 20195 yr Jel deka Federer uopste ima potencijalno ozbiljnijeg tenisera do kraja sledece nedelje?
August 30, 20195 yr 16 minutes ago, Arkadija said: Jel deka Federer uopste ima potencijalno ozbiljnijeg tenisera do kraja sledece nedelje? ma kakvi
August 30, 20195 yr 40 minutes ago, Jumanji said: Nosta od Evansa Zato Marijana rules Koja Marijana ? Kobe car, dabome.
August 30, 20195 yr 42 minutes ago, Tsai said: Dedu izbacuje Goffin u sledecoj rundi Ma kakvi. Gofan se misteriozno razbolheva i ofustsje od turnira.