August 29, 20195 yr Otkud li se stvorila ova mumija, secam ga se od pre 15 godina... Zapeo ko nesoj iz kvalifikacija do ovde. Ne da, izginuce do poslednje kapi znoja i sutra predati Vavrinki na 4:1 u prvom setu. More mrsh u tri lepeGodi mu NY, pre dve godine je igrao 4° kolo i ostvario rezultat karijere. Miomir iz ovog meca moze samo da nauci mnogo. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 29, 20195 yr 13 minutes ago, Tsai said: Simona se muci protiv neke Serene sa aliexpressa Ova Taylor igra tenis jos iz ere Matsa Wilandera. Opali servis pa odma na mrežu . Srecom po nju prošla je ali grozno je bilo za gledanje. Edited August 29, 20195 yr by Cash
August 29, 20195 yr Fedja sutra prvi protiv Evansa a Nole zadnji sa Kudlom.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 29, 20195 yr Medo koj je izgubio treci set, imao tada opasne grceve i jedva se vukao sa ukocenim nogama.Znaci Novak petak na subotu oko 3h.
August 29, 20195 yr Ova Taylor igra tenis jos iz ere Matsa Wilandera. Opali servis pa odma na mrežu . Srecom po nju prošla je ali grozno je bilo za gledanje.Hahah...meni je bilo bas zabavno. 106 puta izasla na mrezu isuseee [emoji38]Coknula Simona zesce.
August 29, 20195 yr Kokinakis predao. Sve ide na Nadalovu vodenicu, biće suprajz ako ne osvoji Ispadoše moje miljenica Simona i Petra
August 29, 20195 yr Kirgiosa pretplatili na (pred)vecernji termin, makar i protiv evropskih anonimusa. Spektakl, daj nam spektakla! Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 30, 20195 yr 39 minutes ago, Fakundo Sava said: Kokinakis predao. Sve ide na Nadalovu vodenicu, biće suprajz ako ne osvoji Ispadoše moje miljenica Simona i Petra Bez brige, izbacuje ga Nando u trecem kolu. Osveta za AO09 (meni top 10 ako ne i 5 svih vremena mec)