John Coltrane Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 I danas na tribinama. Ali tu je Lukas Alario- 1:0
John Coltrane Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 (edited) BMG je sinoc izgubila, RBL samo 1:1 sa igracem manje, Maincu ponistena 2 gola. Bajern bez Lewe i Milera, zbog kartona, ide na BMG sledece kolo. Edited June 6, 2020 by John Coltrane
Bright Billy Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 sta rade nemci sa ovim stajacim tribinama kad igraju evropu, jel moze to tako da ostane il postave stolice?
Ros Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 11 hours ago, Bright Billy said: sta rade nemci sa ovim stajacim tribinama kad igraju evropu, jel moze to tako da ostane il postave stolice? na aliancu su svuda stolice, ali ima sasvim dovoljno mesta da se stoji
Bright Billy Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 znam, tamo sam bio. nego gledam sad prenose i vidim da svaki drugi stadion nema stolice na navijackoj tribini pa me zanima dal uefa to tolerise ili moraju da ih postave za evropske utakmice?
Baldrick S. Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Od bundesligasa na prste jedne ruke mozes da nabrojis one koji dodju do faze da im trebaju stolice, a taj procentualni deo bez stolica mislim da uefi uopste nije bitan jer taj navijacki deo ionako stoji sve vreme plus su svi stadioni (ili vecina) u visokoj kategoriji plus 100% popunjenosti pa uz parice koje lapaju mislim da ih to ne interesuje mnogo. Elem, gde si video stadion bez stolica? Bajern ih ima, Dortmund, Rb, Borusia bi trebalo, Frankfurt mozda ne svuda..? Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
levi Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 mislim da Koln ima i domaći i gostujući sektor za stajanje bilo je sigurno i na Alianzu, ne znam kad su ukinuli
aram Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 1. FC Koeln ima 42k sedenje, 8k stajanje u BuLi, za međunarodne 46k sedenje, nema stajanja...
Recommended Posts