Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bundes 19/20

Featured Replies

Majstorski izbegao ofsajd kod oba.

Kako nije dobio isijas kod drugog gola nije mi jasno, prvo izdrzao duel gde bi 70% napadaca palo i gledalo sudiju, a ja ako se okrenem tako kad ustajem ujutru usinem ledja i ne mogu da disem i hodam normalno 3 dana. :D Mada je kriv za gol koji su primili, otisao na pogresnog igraca i otvorio prostor ovom iz Augzburga da sutne lepo. 

Lajpcig da ima bolji, tzv. clinical finishing mogli bi do kraja i u LS. Odlicni su u polju, trebali su prikucati jedno 3-4 komada vec u prvom. 

• Replies 725
  • Views 54.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ruka

• Pokradose Dortmund zestoko, a sve zbog sudija koji su retardi koji ne umeju da razlikuju namerno i nenamerno igranje rukom ni na snimku, pa je uvedeno ovo stupidno pravilo.

• ToniAdams
    ToniAdams

o jebote. mislio nema leba i propustio gol.

Posted Images

Ja sam takodje bio iznenadjen kada je ostao na nogama, nije bas bio blag kontakt u pitanju. Pozicioniranje je bilo neverovatno brzo, sut iz prilicno teske pozicije, na jedino logicno mesto.

Stoji da i on sam cesto masi dosta sansi, no ima i ovakvih poteza, pa mu oprastam to.

HSV uspeva da primi gol, deluje auto gol, u istom minutu u kom Arminija zabija protiv Haidenhajma :isuse:

edit: Jos nije isteklo vreme za edit a vec 0:2 - HSV ostaje u Cvajti :dry:

Edited by John Coltrane

Hamburg propo. 

Valjda im trebao samo bod za baraz, protiv nekog nepoznatog tima kuci, a oni smanje na 1:2 pa izgube 1:5. Dva poraza u zadnja dva kola. 

• Author

E što mi drago

Ovo samo kod njih i u Championshipu moze da se desi. Pozitivno je da se bar  negde igra posteno do kraja.

• Author

+1

Gledao kombinovano, svaka cast Nemcima. Bilo super na kraju Kil - Nirnberg, po jedna izzbacena lopta iz prazne mreze. Hamburger ko neka seoska ekipa, ne verujem da bi opstali u drugoj spanskoj ligi. Jezivi amateri im igraju u odbrani.

Malo falilo derbi da bude, Verder - HSV. Pre desetak godina polufinale LE, sad umalo baraz za cvajtu. :D 

Verderovo punjenje mi nije bas delovao realno, fazon Argentina 1978, al' ajde. :D

• Author

Počelo finale kupa

u drugim vestima, jedva se rasčistilo u trećoj

Annotation 2020-07-04 201529.png

• Author

Kakav slobodnjak

Oce stoka da nas nabije 30 razlike

• Author

povede werder u drugom miutu vrhunskim autogolom

Jel tu vazi gol u gostima?