Grandilof Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 14 minutes ago, renne said: 17 minutes ago, Grandilof said: Lepo, lepo, samo da se zapljunem, ne mogu da izdrzim. Alo bre De, de, bice sve u redu.
John Coltrane Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 Vraca se RBL, Poulsen glavom posle lepog centarsuta Anhelinja. Par minuta pre toga Lokamn pogadja loptom kamermana u glavu, evo ga jos skuplja slusalice iz reklama :( .
John Coltrane Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 Koji milimetarski ofsajd u 92min za gol Frajburga.
Skyhighatrist Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 Došli neki gosti na ručak, pustim fudbal u pozadini, ide Lever : Dortmund. Kad ga je Emre dao, pomislim "jbt isti ovakav gol je dao i pre par meseci". Hasamo i komentarišemo kako ništa ova pauza nije uticala na Nemce, igraju ko navijeni. Tek pred kraj provalim(o) publiku na tribinama i kao wtf, zar nisu rekli bez publike?!? Shvatio sam tek kad sam video kako Dortmund ponovo izlazi na teren u 15:30
John Coltrane Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 Olako sviran penal, mada je BMG odradila posao jos u prvom.
Bright Billy Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 vidi ladno keln nema stolice na navijackoj tribini...
Miljenko Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Pristojan tempo. Nervira malo kasnjenje u zavrsnici (Mainz pre svega). Ha, 2-2.
Miljenko Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Meni ni sa povucenim linijama, nije jasno kome je sudjen ofsajd, kod ponistenog gola Bayerna.
Baldrick S. Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Kakav je stadion Uniona, ovako prazan deluje sablasno i extra romanticno Kao prosecan evropski stadion bilo kog evropskog prvoligasa pre 30 godina. SAmo zapad stolice, ostalo golo. Odluka uprave kluba da "ne ubija atmosferu sedenjem". Inace, u drugom poluvremenu se culo jedno 10ak navijaca. Iza Nojerovog gola u drugom poluvremenu je ulaz za zapad i Unionov kop. Samo 20 metara golog prostora izmedju trave i setalista.
W.F.C. Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Pa to, staaari Union, ili ona Bozicna proslava kad napune stadion i svi zapale svece i pevaju.
Recommended Posts