May 16, 20204 yr 14 minutes ago, renne said: 17 minutes ago, Grandilof said: Lepo, lepo, samo da se zapljunem, ne mogu da izdrzim. Alo bre De, de, bice sve u redu.
May 16, 20204 yr Vraca se RBL, Poulsen glavom posle lepog centarsuta Anhelinja. Par minuta pre toga Lokamn pogadja loptom kamermana u glavu, evo ga jos skuplja slusalice iz reklama :( .
May 16, 20204 yr Došli neki gosti na ručak, pustim fudbal u pozadini, ide Lever : Dortmund. Kad ga je Emre dao, pomislim "jbt isti ovakav gol je dao i pre par meseci". Hasamo i komentarišemo kako ništa ova pauza nije uticala na Nemce, igraju ko navijeni. Tek pred kraj provalim(o) publiku na tribinama i kao wtf, zar nisu rekli bez publike?!? Shvatio sam tek kad sam video kako Dortmund ponovo izlazi na teren u 15:30
May 17, 20204 yr Meni ni sa povucenim linijama, nije jasno kome je sudjen ofsajd, kod ponistenog gola Bayerna.
May 17, 20204 yr Kakav je stadion Uniona, ovako prazan deluje sablasno i extra romanticno Kao prosecan evropski stadion bilo kog evropskog prvoligasa pre 30 godina. SAmo zapad stolice, ostalo golo. Odluka uprave kluba da "ne ubija atmosferu sedenjem". Inace, u drugom poluvremenu se culo jedno 10ak navijaca. Iza Nojerovog gola u drugom poluvremenu je ulaz za zapad i Unionov kop. Samo 20 metara golog prostora izmedju trave i setalista.
May 17, 20204 yr Pa to, staaari Union, ili ona Bozicna proslava kad napune stadion i svi zapale svece i pevaju.