May 16, 20204 yr 19 minutes ago, renne said: Eurosporr player sve tekme Hvala majstore, upravo ti duguju proviziju, uzeo sam njihov monthly pass.
May 16, 20204 yr to ovo? https://www.eurosportplayer.com/ jesam ja lud ili stvarno nema tekme u najavi? mozda do regije?
May 16, 20204 yr Moguće, mada bi trebalo da ima svuda isto. Izaberi UK dole u dnu kao regiju pa vidi. Ni meni nije dalo u najavi ništa, ali kada sam izabrao Fudbal kao sport, onda je sve izašlo.
May 16, 20204 yr stavio engleski, isao na raspored, iskace mi: 14:00 tenis i bajs 15:00 bajs na svi sportovi pa fudbal nudi neke represtivne tekme iz 96te
May 16, 20204 yr Author Hvala majstore, upravo ti duguju proviziju, uzeo sam njihov monthly pass.Ja imam godinu dana plaćen pass, baš bundesa radi. A cepaju i cvajtu
May 16, 20204 yr Godinu dana je bas ogroman popust, košta samo £16 ali sam ipak uzeo samo 1 mesec da vidim kako to fercera.
May 16, 20204 yr 3 gola na 4 tekme Cvajte koje su pocele u 13h. Nema publike, igraci "otkacuju" laktovima, radovanje bez grljenja, sve gluvo kao na prijateljskim tekmama zatvorenim za javnost, osoblje sa maskama, bas tuzno..
May 16, 20204 yr Ima se femkaju ovo kolo a od sledeceg rovanje. Ako se neko ne razboli u medjuvremenu