John Coltrane Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Čolo, za svoje standarde, igra prilično otvoreno.
Nesh Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 1 hour ago, Nesh said: Sve u svemu, ovi ce da odigraju nereseno i Real nakrivljuje kapu Realu sad bukvalno mogu da doakam samo ja igrajuci na njih... Ove godine niko nije zasluzio titulu, najbolje je da se ne dodeli uopste....bilo je takvih slucajeva sa nekim knjizevnim nagradama,. treba probati i u fudbalu... 1
Pantelija jr Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Jbg, uze real titulu ni kriv ni dužan... sve nade sad u Sevilju Mada se ne slažem da je pravilo međusobnih duela sportski nepravednije od staarog tradicionalnog pravila ukupne gol razlike. farsa i mesi me podsjetili par minuta prije kraja (kad je ćelavi šupak od sudije popušio mesijevu simulaciju i dao im onaj izgledni slobodni udarac) zašto su mi odvratniji čak i od reala 1
Miljenko Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Meni je to pravilo nepravedno skroz. Sto bi uzeo titulu neko sa 40 manje datih golova, samo zato sto mu rival ne lezi.
John Coltrane Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Mali ofsajd, ali Benzin zabio u maniru staaaarih špiceva.
levi Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 lep go Seville, kako su izvrteli mučenog Casemira na petoparcu
Recommended Posts