Jump to content

La Liga sve sezone

Featured Replies

Dal je realno

sramotna je ova liga i njihov sampion. ko god da to bude

21 minutes ago, 189- said:

sramotna je ova liga i njihov sampion. ko god da to bude

Sto, sta se desilo?

12 minutes ago, Meazza said:

Sto, sta se desilo?

+1

Nije meni nije jasno zasto kune i proklinje..penal poput onih koje smo mi pravili na SP u SA (malo gluplji mozda), sudjen protivu favorita, opravdano, pred kraj...frajer okinuo u vratnicu.

Sve regularno.

ma uzasni su svi u borbi za titulu. gube ili se muce protiv fenjerasa evo vec desetak kola. atletiko se grcevito brani u drugom poluvremenu a prvi na tabeli.

Atleti :wub:

e tako!

koje sranje

Istini za volju, kao u slucaju Elche - Atletico, golman je sa obe noge iskoracio sa gol linije preilikom izvodjenja penala. Pitanje je sta rade magarci sa VAR-om?¿

Ajd sutra da Sevilja dobije Bilbao, pa da se udje sa uzivanjem u sledece kolo:

Barselona - Atletiko & Real - Sevilja

Tekma sezone!

A ja tek sad vidim da sam se preračunao da je Atletiku dovoljan X (pod uslovom da ne kiksa u preostale tri) za titulu... u stvari bi ih real, ako bi dobio sve četiri svoje, pretekao

’Nači, ajmo kolćonerosi, po pobjedu!

Barsa jedino moze da zavrsi poso za Real pobedom ili neresenim. Losija je u medjusobnim mecevima sa Realom, pa i ako nekim cudom pobedi ovde, mora do kraja sve da pobedi, a Real da kiksne. Hm...

Kvaka je u tome sto Real igra sutra, pa im ostaje slabasna nada da ce kiksnuti.

Sve u svemu, ovi ce da odigraju nereseno i Real nakrivljuje kapu posto je bolji i od Atleika u medjusobnim susretima.

Nadam se da nisam u pravu. :D

Edited by Nesh

To sa medjusobnim susretima, kao kriterijumom, mi je uvek bila najveca glupost koja postoji. Kao da nisu bitni oni drugi mecevi uopste.

Kakav promašaj sa 10m :sad: