ArleKino Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 35 minutes ago, MiddleClass said: Ko potcjenjuje Modrica i Krosa? Pa jest u anketama na koje sam nailazio potcijenjen Realov trojac na kojem su svi Zidaneovi uspjesi sa Realom i izgrađeni.
Fakundo Sava Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 To je da se slučajno ne oduzme nešto od Runaldove bitnosti
John Coltrane Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Mada sad nešto gledam, Real ima par daski ali i Betis, Viljareal, Bilbao, Sevilju, Granadu, dok Atletiko ide Bilbi, Barsi (gde su i overili zadnju titulu i uneli sunce u kataklizmične dane poplava) i kući Sosiedad. Bilbu ipak uzimam u obzir kao tradicionalno teškog, inače su u lošoj formi.
Malvo Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 (edited) 15 hours ago, ArleKino said: Pa jest u anketama na koje sam nailazio potcijenjen Realov trojac na kojem su svi Zidaneovi uspjesi sa Realom i izgrađeni. Sramim se priznati, ali ih potcenjujem, recimo, u kontekstu kompatibilnosti. Izgledaju mi preslicni za svoje godine i za cinjenicu da Real vise nema postenog krilnog napadaca ka kome bi gravitirali svi napadi. Kazemiro pokriva obojicu, ali onda fali igrac iza spica, a bez Kazemira a sa "desetkom" su tanki pozadi. U svakom slucaju je Kazemiro stub, a "desetka" trenutno ne postoji i to im je sto im je. Nekako su odjednom postali preuski, sto ima veze s tim da su se Azar i Mendi raspali, a da bocni Spanci nisu postali sto se od njih ocekuje, posebno Isko. Vidim da u Vinisijusa polazu neke silne nade, ali mi pre izgleda kao Sterling nego kao Nejmar. Edited April 12, 2021 by Malvo
ArleKino Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 2 hours ago, Malvo said: Sramim se priznati, ali ih potcenjujem, recimo, u kontekstu kompatibilnosti. Izgledaju mi preslicni za svoje godine i za cinjenicu da Real vise nema postenog krilnog napadaca ka kome bi gravitirali svi napadi. Kazemiro pokriva obojicu, ali onda fali igrac iza spica, a bez Kazemira a sa "desetkom" su tanki pozadi. U svakom slucaju je Kazemiro stub, a "desetka" trenutno ne postoji i to im je sto im je. Nekako su odjednom postali preuski, sto ima veze s tim da su se Azar i Mendi raspali, a da bocni Spanci nisu postali sto se od njih ocekuje, posebno Isko. Vidim da u Vinisijusa polazu neke silne nade, ali mi pre izgleda kao Sterling nego kao Nejmar. Kad smo kod raspada, je li Isco na respiratoru ili tako nešto?
Weenie Pooh Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 2 hours ago, Malvo said: Sramim se priznati, ali ih potcenjujem, recimo, u kontekstu kompatibilnosti. Izgledaju mi preslicni za svoje godine i za cinjenicu da Real vise nema postenog krilnog napadaca ka kome bi gravitirali svi napadi. Kazemiro pokriva obojicu, ali onda fali igrac iza spica, a bez Kazemira a sa "desetkom" su tanki pozadi. U svakom slucaju je Kazemiro stub, a "desetka" trenutno ne postoji i to im je sto im je. Negde sam čitao analizu koja objašnjava™ kako se Kazemiro kreće sa pozicije #6 na poziciju #10 kako utakmica zahteva, ne toliko da bi sam uradio nešto sa loptom (koju ionako drže dve osmice) nego da bi popunjavao broj i odvlačio odbranu sa Benzeme odnosno krilnih napadača. Lažni trekvartista, šta li. Ne znam koliko je tačno jer jedva da sam gledao Madrid ove godine, ali bila je argumentacija, statistička ilustracija tog vertikalnog Kazemirovog kretanja, itede.
levi Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 (edited) lep direktan fudbal Celta - Sevilla https://www.youtube.com/watch?v=cI63fv8Gg4M https://www.youtube.com/watch?v=ASeb8gCXt80 Edited April 12, 2021 by levi
levi Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 opet finale kupa, drugo za mesec dana. samo u Španiji [emoji106]
John Coltrane Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Real nula kod Hetafea, živ je Čolo umro nije!
Lancia Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Sad tek vidim, nisam gledao mec. @Weenie Pooh jel penal¿
Recommended Posts