mlatko Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Šta to tebi znači??Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Mene pitas? F8 u cetiri nemacka grada u avgustu ili sam nesto pomesala? A kako mislis sta mi znaci???
mlatko Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Ne, čudno mi je samo. nisam te zapazio na fudbalu a nije da nešto ni zalazim u zadnje vreme pa sam onako... s vedra bedra.Jeste, 4 grada oko Kelna +3, isto malo čudno ni vremena nisu obična. zašto ti to menja nešto, perspektivu, vrednost, štagod?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Fudbal je moja prva ljubav, pa sve ostalo.Domaci doduse ne pratim vise, ali oduvek sam imala paralelan omiljen klub iz crvenog dela Mancestera, tako da bacim samo ponekad komentar u PL.Sada je nadam se malo jasnije moje trenutno interesovanje za LE?
renne Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 9 hours ago, Jumanji said: Igra se i sutra, a kad je zreb? Edit: neee igra se final eight? bio žreb, eno gore parovi 1
John Coltrane Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Sevilja bolja mada pre one dobre kontre za drugi gol mozda bio i faul za Romu.
Miljenko Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 2-3 takve situacije nisu sudjene. Vidi se da igraci Rome nisu navikli na ovakav kriterijum. Sevilja je imala par finih akcija, nije da nisu zasluzili prednost.
Mindaugas Žukauskas Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Sranje ovo bez fake fans aplauza. Nadam se da će top8 turniri imati ove efekte. 1
Fakundo Sava Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 I posle Zvezda Oly nije namešteno,ovi da su hteli bi nas oprali
W.F.C. Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Protiv Arsenala proslo protiv ovih ne... Dobra utakmica, strasan posed Olimpijakosa ali i dobri Vulvsi. Bice tezak rival Sevilji.
rock bob Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 On 6.8.2020. at 23:02, Fakundo Sava said: I posle Zvezda Oly nije namešteno,ovi da su hteli bi nas oprali nije mi jasno kako smo mi uopste igrali sa njima. ajde u pireju smo imali dosta srece, mogli su ranije da ga daju, ali u bgu su izgledali kao trecerazredna ekipa i to ne kazem samo zbog igara u le, oni su prilicno ravonopravno igrali otvoren fudbal kod kuce protiv totta i bayerna, dok smo mi primili 11 komada. vidi se da su klasa iznad nas. mutna posla definitivno
Ratamahatta Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 (edited) 11 na 11 su kontrolisali lagano, mi smo se uskurčili posle crvenog. Imali su mrtvu šansu i s igračem manje na 1-1, minut, dva pre našeg gola. Mene čudi otkud FCK živ i dalje, njih smo jedino nadigrali ovde. Edited August 9, 2020 by Plajvi
Recommended Posts