Jump to content
IGNORED

FPL Premer Draft

Recommended Posts

Posted

Redoran, jbg već sam video podelu bodova kad je jebeni sistem izmislio fantomski bonus poen za Salaha. Super meč u svakom slučaju.

Posted

Schmeichel - 7
Ayew - 0
Targett - 5
McGinn - 5

najjača klupa u ligi.

naravno, izgubio sam.

Posted

Tukao EONa ostavio 9 bodova na klupi, 5 ušlo. 

Posted

Epski duel sa Gylfijem u najavi, posle prvog dana 31-29 (samo po 3 igrača nastupila obojici, svi sa ozbiljnim učincima).

Posted

Pred poslednju tekmu - 54 (Haller+Pulišić) : 53 (Zouma+Havertz)

Posted
1 hour ago, ducca said:

Pred poslednju tekmu - 54 (Haller+Pulišić) : 53 (Zouma+Havertz)

200.gif

Posted

giphy.gif

62-60

Ljudi moji pa je li to moguće, ludnica šta je ovo, šta će se ovo dogoditi....:D

• Hvala 1
Posted

Šteta, pobedio sam u ovom kolu a prilično dobro mi je išlo u disciplini: "Kako osvojiti najviše poena i biti poslednji u ligi".

Posted
giphy.gif

62-60

Ljudi moji pa je li to moguće, ludnica šta je ovo, šta će se ovo dogoditi....biggrin.png
Čestitke, Ducco, zmaju surovi i majstore drafta! [emoji482]
  • +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

7 igrača nije igralo pa ni 37 poena nije bilo dovoljno za Redorana kome su igrali svih 11. Čestitam na dobrom planiranju.

• 4 weeks later...
Posted

@Redoran Koliko je realno da ovo kolo jedini idemo preko 100 i koljemo se medjusobno? Životeeee, lutalico :fantom:

Posted

Klanje je vrhunsko. Zbog ovakvih duela igram fantazi, najiskrenije. Uopšte mi neće biti žao ako izgubim.

• +1 1
Posted

Za dlaku ipak, morao je Ollie da poentira da se provučem. Sjajan meč, vidimo se ponovo za par nedelja :D

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

ajde bre @Redorane, sve što je trebalo da uradiš da bih te pobedio je da ubaciš majstora Bednareka u igru, a ti ga zakucao na kraj klupe. nisam se tome nadao od tebe.