Jump to content
IGNORED

FPL Premer Draft

Recommended Posts

Posted

Još jedna recka, hvala svima na sjajnoj sezoni, nadam se da se vidimo u avgustu ponovo :nobles:

Posted
6 minutes ago, ducca said:

Još jedna recka, hvala svima na sjajnoj sezoni, nadam se da se vidimo u avgustu ponovo :nobles:

GrayColorlessDragon-max-1mb.gif

Posted

Čestitke @ducca , u 36. kolu sam te tukao i dao lažnu nadu da u zadnja 2 kola mogu stići -5 ali onda su me Luzeri odvalili taman toliko da u zadnjem kolu ni ne namestim tim, a ko za onu stvar uspem da pobedim.

Mislim da ću ovog avgusta pauzirati, nema smisla igrati ovu nameštaljku gde godinama u nazad dobijam najlošiju poziciju na biranju. PLD  mafia!!!

• +1 1
Posted

Ajde ajde, nema odustajanja, sjajna sezona do samog kraja. I dalje core ekipu očekujem na startnoj poziciji za 2 meseca. 

• 1 month later...
Posted

Ajde da se prebrojimo. Ako opet dobijem neki pik u sredini napuštam live draft. 
Random my ass! 

Posted

bez mene ove sezone.

pokušavam da smanjim dozu Interneta. :cry:

Spoiler

dave chappelle drugs GIF

Posted

Spala knjiga na 2 slova. Ja sam uvek za, treba braniti zlato :sleep:

Posted
On 31.7.2021. at 12:10, John Coltrane said:

A gde su @Redoran, @Svarog, @Azdaja, @Moća, @zoki, @pantelia, @adasevic?!

Ja ću, ustalom kao i svake godine, da se jebavam sa morskim wifi i pravdam ženi da Moćin gej chat zapravo nije neka šifra za švaleraciju po Brijunima…

Aj da probamo ovako

Posted

Čuj da l ima mesta :lol: Dobrodošal. 

3/8 

Posted

Udji ne izuvaj se!

Posted

Čitam pravila da vidim kako se ovo igra... Ako fali neko da se kompletira liga, mogu da probam

Posted

Za sad 4(5)/8. Kako stvari stoje ove sezone pauziramo. Još 7 dana pa ako se skupimo u sredu ili četvrtak možemo odratiti draftovanje.