October 19, 20213 yr Firmino ostao na klupi, naravno. 20 poena !!! naravno, izgubio sam meč za 18 poena.
January 13, 20223 yr drugi najgori skor u ligi. i naravno h2h pobeda jer sam igrao protiv najgoreg. I love this game (ponekad)
January 24, 20223 yr @ducca i ja na nož pred poslednju utakmicu. trenutno je 45-45. obojica imamo trenutno najbolji skor u ovom kolu u ligi. njemu ostali Lowton (Burnley) i Cathcart (Watford) koji čak nisu ni igrali u prvim utakmicama svojih timova u ovom kolu. ako njih dvojica ne budu igrali onda mu ulazi 2x2 poena sa klupe. meni ostao još King (Watford). dakle, da nekako s njim uspem da poništim @duccainu odbranu. da stvari budu dodatno zanimljive - u classicu sam završio i skupio poena šta ima, vodim 5 razlike, i to sad moj protivnik pokušava da stigne samo sa Kingom. kako ću da izbalansiram da pobedim na oba fronta - ne znam. svakako ima da se načekam do iduće subote kako bi video rasplet. Edited January 24, 20223 yr by Svarog
January 24, 20223 yr Author Lowton na klupi me prodao za sve pare :(Do sledece subote ću zaboraviti i šifru za logovanje.
February 5, 20223 yr Author [mention=282]ducca[/mention] i ja na nož pred poslednju utakmicu. trenutno je 45-45. obojica imamo trenutno najbolji skor u ovom kolu u ligi. njemu ostali Lowton (Burnley) i Cathcart (Watford) koji čak nisu ni igrali u prvim utakmicama svojih timova u ovom kolu. ako njih dvojica ne budu igrali onda mu ulazi 2x2 poena sa klupe. meni ostao još King (Watford). dakle, da nekako s njim uspem da poništim [mention=282]ducca[/mention]inu odbranu. da stvari budu dodatno zanimljive - u classicu sam završio i skupio poena šta ima, vodim 5 razlike, i to sad moj protivnik pokušava da stigne samo sa Kingom. kako ću da izbalansiram da pobedim na oba fronta - ne znam. svakako ima da se načekam do iduće subote kako bi video rasplet. [emoji3]
February 15, 20223 yr 43:43 i @Redoran ulazi 1 bod sa klupe, mirim se s porazom i onda Bruno u 96min daje gol aaaaaaaaaaaaaaaaaa
February 15, 20223 yr I to u utakmici u kojoj sam dočekao da DDG klinšituje. A sinoć ona mrtva Adana izjednačila u 92. To je ta karma...