Svarog Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Firmino ostao na klupi, naravno. 20 poena !!! naravno, izgubio sam meč za 18 poena. 2
ducca Posted December 19, 2021 Author Posted December 19, 2021 Čestitke Panteliji, završi se niz od 11 pobeda :(
Svarog Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 drugi najgori skor u ligi. i naravno h2h pobeda jer sam igrao protiv najgoreg. I love this game (ponekad)
John Coltrane Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Zakuvalo se opet - Bruno pokidao. U 3 boda prva 3
ducca Posted January 20, 2022 Author Posted January 20, 2022 3 boda = 260 poena. Da nema ove igre trebalo bi je izmisliti. 1
Svarog Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 (edited) @ducca i ja na nož pred poslednju utakmicu. trenutno je 45-45. obojica imamo trenutno najbolji skor u ovom kolu u ligi. njemu ostali Lowton (Burnley) i Cathcart (Watford) koji čak nisu ni igrali u prvim utakmicama svojih timova u ovom kolu. ako njih dvojica ne budu igrali onda mu ulazi 2x2 poena sa klupe. meni ostao još King (Watford). dakle, da nekako s njim uspem da poništim @duccainu odbranu. da stvari budu dodatno zanimljive - u classicu sam završio i skupio poena šta ima, vodim 5 razlike, i to sad moj protivnik pokušava da stigne samo sa Kingom. kako ću da izbalansiram da pobedim na oba fronta - ne znam. svakako ima da se načekam do iduće subote kako bi video rasplet. Edited January 24, 2022 by Svarog
ducca Posted January 24, 2022 Author Posted January 24, 2022 Lowton na klupi me prodao za sve pare :(Do sledece subote ću zaboraviti i šifru za logovanje.
ducca Posted February 5, 2022 Author Posted February 5, 2022 [mention=282]ducca[/mention] i ja na nož pred poslednju utakmicu. trenutno je 45-45. obojica imamo trenutno najbolji skor u ovom kolu u ligi. njemu ostali Lowton (Burnley) i Cathcart (Watford) koji čak nisu ni igrali u prvim utakmicama svojih timova u ovom kolu. ako njih dvojica ne budu igrali onda mu ulazi 2x2 poena sa klupe. meni ostao još King (Watford). dakle, da nekako s njim uspem da poništim [mention=282]ducca[/mention]inu odbranu. da stvari budu dodatno zanimljive - u classicu sam završio i skupio poena šta ima, vodim 5 razlike, i to sad moj protivnik pokušava da stigne samo sa Kingom. kako ću da izbalansiram da pobedim na oba fronta - ne znam. svakako ima da se načekam do iduće subote kako bi video rasplet. [emoji3]
John Coltrane Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 43:43 i @Redoran ulazi 1 bod sa klupe, mirim se s porazom i onda Bruno u 96min daje gol aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Redoran Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 I to u utakmici u kojoj sam dočekao da DDG klinšituje. A sinoć ona mrtva Adana izjednačila u 92. To je ta karma...
Recommended Posts