September 11, 20213 yr 31 minutes ago, John Coltrane said: Jaoooo Luzeri lopove...i jebene transakcije
September 12, 20213 yr Nema veze, za rutiniranje Redorana i preuzimanje prvog mesta mogu i sa Trosarom
September 28, 20213 yr šta god uradio, koliko god poena imao... ja gubim u draft utakmici. nije fer, po ukupnim poenima sam zaslužio bolji plasman. jedino me teši što pogledam gde je @ducca i skontam da je moguće imati najviše poena u ligi a biti predzadnji.
September 29, 20213 yr Sterlinže, prvi piku moj, na korak si od toga da te otpustim. jedini razlog što još uvek nisam je što čekam mučenog Vlašića da pokaže neki znak života i adaptiranosti na engleske pašnjake.
October 16, 20213 yr Naravno da baš protiv Duće moram ostaviti 14 poena na klupi i sve uz svresrnu pomoć ĆelavePrevare koja ubacuje Diasa na 15min do kraja da mi upiše 1 bod.
October 16, 20213 yr brat Firmino najzad nešto odigrao, i to šta nešto! naravno, moj nepogrešivi njuh ga je ostavio zakucanog za klupu.
October 16, 20213 yr I neće niko iz prve postave da ispadne? Meni Stones čeka da uđe sa klupe i donese 6p ali samo pod uslovom da je dozvoljeno ostati sa dvojicom u srednjem redu.
October 16, 20213 yr Author Naravno da baš protiv Duće moram ostaviti 14 poena na klupi i sve uz svresrnu pomoć ĆelavePrevare koja ubacuje Diasa na 15min do kraja da mi upiše 1 bod. Ostalo i meni 10 na klupi ako ti je uteha
October 17, 20213 yr 10 hours ago, Redoran said: I neće niko iz prve postave da ispadne? Meni Stones čeka da uđe sa klupe i donese 6p ali samo pod uslovom da je dozvoljeno ostati sa dvojicom u srednjem redu. Teško. Ne bi mi ni džinksovanje tu pomoglo.