Jump to content
IGNORED

FPL Premer Draft

Recommended Posts

Posted

Nije baš ko prvi devojci, ima princip da l prema situaciji na tabeli pa najlošiji ima prioritet odabira u tom kolu ili nešto vrte, uglavnom pretpostavljam da Gylfi zna nešto više o tome, mene mrzelo da se udubljujem, odradim transakcije pa šta prodje.

Naravno pričam o “waiverima” pre transfer deadline-a, posle toga je ko prvi dograbi FA-a. Lukaku npr sigurno neće biti dostupan za odabir pre deadline-a u petak. Potom do sledece subote hoce i tu ce prioritet waivera presuditi, kakav god on bio.

• +1 1
Posted

Nisam imao pojma, hvala za info. 
Varan, pored Lukakua, nije dostupan takodje.

Posted

d555895b523469b24369d0d93d6ca97b.jpg

Ako je screenshot preveliki izvinjavam se posto uploadujem preko telefona pa nemam orjentir.

• +1 1
Posted

mislim da sam ja u najboljoj poziciji od svih - prezupčio sam da je draft zakazan za večeras a ne da je bio sinoć, tako da imam savršeno opravdanje za užasnu sezonu za razliku od vas ostalih koji ste se cimali sinoć i kao nešto planirali i kalkulisali ovih dana. buhahaha!!!

inače, sad seo kao da namestim draft listu. ni to nisam imao spremno :isuse:

a što je najluđe - tim je verovatno bolji nego što bi bio da sam ga ja birao :D :blush: :cry:

Posted

Jebem ti posao, potpuno sam izgubio pojam o vremenu :(

Jbg, eto mene sledece godine...

• 2 weeks later...
Posted

Zoki na +4 obojici još po 4 igrača igraju.

Biće zanimljiva završnica.

Posted
On 20.8.2021. at 16:05, Svarog said:

ko je gospodar prelaznog roka, a ?!

lukaku.jpg

Jebo si mi kevu sa Jamesom i Lukakuom, beg na nedostižnih +15. Čestitke

Posted

smorio bih se zbog Ljorisovih 11p na klupi, da mi nije Alisona na golu sa 8p :kecman:

inače, imam jedno 5 igrača koji ne ulaze u igru uopšte.

moram nekako iz toga da se iskobeljam, da uzmem bilo koga ko bar 2-3p donosi redovno, al biće čupavo.

Posted

@ducca, zamalo da ti prođe džinks :D :dry:

na kraju mršavih 2 razlike. ali 3 boda su 3 boda.

Posted

Pobeda zahvaljujući Tilemansu. 

Posted

brate @Redorane, kako možeš ovakvu ponudu da propustiš ?!

pljačka bukvalno.

nudim ti samo jer sam usnio san koji kaže da neću imati sreće osim ukoliko pod svoje okrilje ne dovedem crnog tommija koji će uskoro postati rasta reprezentativac, i belog kauriana koji je promenio fruziru nedavno.

Screenshot 2021-08-25 at 11.12.33.png

• Haha 1