ducca Posted August 11, 2021 Author Posted August 11, 2021 Nije baš ko prvi devojci, ima princip da l prema situaciji na tabeli pa najlošiji ima prioritet odabira u tom kolu ili nešto vrte, uglavnom pretpostavljam da Gylfi zna nešto više o tome, mene mrzelo da se udubljujem, odradim transakcije pa šta prodje.Naravno pričam o “waiverima” pre transfer deadline-a, posle toga je ko prvi dograbi FA-a. Lukaku npr sigurno neće biti dostupan za odabir pre deadline-a u petak. Potom do sledece subote hoce i tu ce prioritet waivera presuditi, kakav god on bio. 1
John Coltrane Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Nisam imao pojma, hvala za info. Varan, pored Lukakua, nije dostupan takodje.
ducca Posted August 11, 2021 Author Posted August 11, 2021 Ako je screenshot preveliki izvinjavam se posto uploadujem preko telefona pa nemam orjentir. 1
Svarog Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 mislim da sam ja u najboljoj poziciji od svih - prezupčio sam da je draft zakazan za večeras a ne da je bio sinoć, tako da imam savršeno opravdanje za užasnu sezonu za razliku od vas ostalih koji ste se cimali sinoć i kao nešto planirali i kalkulisali ovih dana. buhahaha!!! inače, sad seo kao da namestim draft listu. ni to nisam imao spremno a što je najluđe - tim je verovatno bolji nego što bi bio da sam ga ja birao
adasevic Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Jebem ti posao, potpuno sam izgubio pojam o vremenu :( Jbg, eto mene sledece godine...
John Coltrane Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Zoki na +4 obojici još po 4 igrača igraju. Biće zanimljiva završnica.
ducca Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 On 20.8.2021. at 16:05, Svarog said: ko je gospodar prelaznog roka, a ?! Jebo si mi kevu sa Jamesom i Lukakuom, beg na nedostižnih +15. Čestitke
Svarog Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 smorio bih se zbog Ljorisovih 11p na klupi, da mi nije Alisona na golu sa 8p inače, imam jedno 5 igrača koji ne ulaze u igru uopšte. moram nekako iz toga da se iskobeljam, da uzmem bilo koga ko bar 2-3p donosi redovno, al biće čupavo.
Svarog Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 @ducca, zamalo da ti prođe džinks na kraju mršavih 2 razlike. ali 3 boda su 3 boda.
Svarog Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 brate @Redorane, kako možeš ovakvu ponudu da propustiš ?! pljačka bukvalno. nudim ti samo jer sam usnio san koji kaže da neću imati sreće osim ukoliko pod svoje okrilje ne dovedem crnog tommija koji će uskoro postati rasta reprezentativac, i belog kauriana koji je promenio fruziru nedavno. 1
Recommended Posts