John Coltrane Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Kako stojimo pred novu sezonu? Imamo li kvorum?
cvrlle Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 ako dodje do nekog odustajanja metite me na neku waiting listu. raspao mi se draft koji sam igrao sa drugarima pa ako vam bude trebao neko za popunu slobodno me cimajte
John Coltrane Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 A gde su @Redoran, @Svarog, @Azdaja, @Moća, @zoki, @pantelia, @adasevic?! Ja ću, ustalom kao i svake godine, da se jebavam sa morskim wifi i pravdam ženi da Moćin gej chat zapravo nije neka šifra za švaleraciju po Brijunima…
John Coltrane Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Čekaj da skupimo bar 8 ljudi, vidiš da je slab odziv.
ducca Posted August 2, 2021 Author Posted August 2, 2021 (edited) To je to. Napraviću ja ligu posle pa šaljem kod. Dajte samo da vidimo odokativno kad bi mogli da odradimo, sezona počinje u petak 13. tako da je četvrtak sledeće nedelje poslednji rok da odradimo. edit: Kod za ligu: mhp99i Preliminarni termin je sreda 11.08. od 22h (Zvezda igra u utorak, Partizan četvrtak pa računam sreda je ok). Svakako potvrdite pa ćemo po potrebi pomerati satnicu ili dan. Edited August 2, 2021 by ducca 1
Svarog Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 to je to. jebo letovanje ako ne juriš mrežu i ne svađaš se sa ženom jer radiš ko zna šta u vreme kada treba da uživate. porodica je prolazna, FPLDraft je zauvek. 2
Azdaja Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Ako mogu da apelujem na sat vremena ranije. Teško je, a vremenska zona ne pomaže.
Recommended Posts