Jump to content
IGNORED

FPL Premer Draft

Recommended Posts

Posted (edited)

@John Coltrane, mislim da je krajnje vreme da razmisliš o tome da li je ova igra za tebe.

da ne bude da nipodaštavam tvoj trud i entuzijazam - ali, pobogu, gubiš od lika kome 9 od 11 igrača ima 0, 1, 2 ili 3 poena u ovom kolu.

kasno je za edit tvog posta, al uzmi sad lepo napiši nešto tipa "zašto ja još uvek igram ovo đubre?!?! šta mi ovo treba?!?!?", oprosti se s forumom i nestani

Spoiler

do sledećeg kola kada ćeš se, u pravom duhu ove igre i foruma, praviti da se ništa nije ni desilo i seiriti se nad nekim drugim nesretnikom nakon tesne i ničim izazvane pobede.

da imam iole karaktera poput tebe ja bih se zahvalio na tome što mi daješ nadu da nisam potpuni nemač pojma i nastavio da igram ovu igru sa još više entuzijazma. ali znam koliko numem i zato ćutim.

Edited by Svarog
Posted

Ja sam to iz poštovanja prema tvojim godinama i sedoj kosi...

• 3 weeks later...
Posted

Granitna odbrana omogućila mi je da uzvratim udarac @ducca

Posebnu draž još jednom neizvesnom klanju dalo je to što se sve rešavalo u poslednjoj utakmici gde smo imali brdo igrača koji mahom nisu ništa uradili.

Posted

Čestitke sa malim zakašnjenjem. Derbi ispunio očekivanja.

Moram ti priznati da sam već ubeležio pobedu pre mečeva u četvrtak, mislim da sam imao +17 i 2 igrača vs četvorice, kad sam u petak ujutru upalio aplikaciju kad nisam pao sa stolice :lol:

• 2 weeks later...
Posted
Čestitke [mention=10148]Gylfi Pleasure[/mention]... A Salah da jede govna. 
Nije valjda da smo već ponovo versusovali? Trudim se da nameštam redovno, ali nisam nešto stigao da pratim detaljnije, a fudbal jedva da pogledam.

Hvala, biće tu još dobre šorke do kraja!
  • +1 1
Posted

I Žota da jede govana, izbi mi pobedu čistu pobedu, na kraju 43:42.

Bravo Luzeri.

Posted

godina 20 AC (after Coronavirus).

videoblocks-pan-of-grandfather-with-grey

- Deda, hajde opet nam pričaj onu priču kad si tukao Redorana u fantaziju.

- Hoćete onu u regularnoj ligi ili u draftu?

- U draftu, deda. U draftu.

- Sedite tu lepo pa da počnemo. Pa bilo je to prve ili druge godine Koronavirusa, ne sećam se tačno...

- Onda kad si draftovao Obamajanga na početku sezone?

- Jeste, kure dedino.

- Beše to neko skraćeno kolo, božemesakloni. Pola tima nisam imao. I sednem ja tako par dana ranije. I napravim transfera ko nikad pre. Rastosiljam se one silne bede koju sam imao, i napunim se igračima Brajtona, dovedem golmana Njukasla... Ništa to nije posebno bilo. Ali igači sa srcem! To je meni bilo bitno. I to što su igrali u tom skraćenom kolu, naravno.

- A šta je on doveo od igrača?

- Nisam ja to ni gledao. Nikad ja nisam pravio tim po meri drugog. Naročito ne tamo nekima kojima sam još iz Betona morao da uzimam meru.

- I?

- 51 poen! Ko iz pičke! Ups, nemoj da kažete babi da sam to rekao.

- Bravo deda! A Redoran?

- Ma ništa. 10. 11 možda. Ubio sam ga ko granom.

- Bravo deda! A je l ti bar posle čestitao na forumu?

- Ma jok. Ništa. Ćutao je ko Vučić o Cvijanu.

- Misliš na našeg maršala Vučića?

- Mislim, jebem mu sve krvavo. Ups, nemoj da kažete babi da sam to rekao.

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Bogme ja na nevidjene guzove izbegoh da izgubim od Adasevica koji je, sva je prilika, odavno batalio FPL i imao 3 i slovima TRI igrača ovaj vikend vs mojih 8 komada. Da ne dovedoh Trossarda fala nebesima, lepo bih se izblamirao.

• 3 weeks later...
Posted
On 18.2.2021. at 6:27, John Coltrane said:

Čestitke @Svarog, pobeže mi za dlaku. 

• Haha 1
Posted

idi bre @John Coltrane, tek sad sam skontao da ovaj put nisam utekao sa lopate.

pomislio sam prvo da mi opet čestitaš :D :( 

Posted
10 hours ago, Svarog said:

idi bre @John Coltrane, tek sad sam skontao da ovaj put nisam utekao sa lopate.

pomislio sam prvo da mi opet čestitaš :D :( 

Udario Dianje na Pereiru, borba prsa u prsa!

• 1 month later...
Posted

Čestitke @Gylfi Pleasure na tituli, dadoh sve od sebe da bar prolongiram neizvesnost ali igraš kao City, ne vredi :D :hail:

• +1 1
Posted

Hvala druže! Na vreme pokupljeni Gundo i Lingz show napravili, mislim da su oni glavni preokret na tabeli izgurali. Plus Dallas koga sam rano uzeo, nakljucao se poena ko car.

• +1 1