Bogotac Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Pool sramotan,ovako izgledati protiv propalog Atletika
MiddleClass Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 23 minutes ago, John Coltrane said: Jorgan edit: Live pokraden, deluje da je Morata zadnji igrao loptom a ne VVD kada je Mane pustio loptu u aut. Iz te akcije je usledio i korner. Sreca nasa te ti nisi pisao var pravila.
Weenie Pooh Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Sredina terena nepostojeća, moraće Keita da uđe i nekako poveže. Klopp kao da je iznenađen činjenicom da Simeonova krila™ usko igraju, možda nije gledao Atletiko poslednjih desetak godina, ne znam...
John Coltrane Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Just now, MiddleClass said: Sreca nasa te ti nisi pisao var pravila. Osecam da Weenie proverava koliko u nazad se moze vratiti akcija
ArleKino Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Just now, Weenie Pooh said: Klopp kao da je iznenađen činjenicom da Simeonova krila™ usko igraju, možda nije gledao Atletiko poslednjih desetak godina, ne znam... Priznaj da si sretan što si dobio razlog da vinišeš.
napadaj Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 10 igrača Ateltika iza lopte na 35 metara od svog gola + golman, kod kuće, u 31. minutu prve utakmice Odvratan je Simeone
Weenie Pooh Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 2 minutes ago, ArleKino said: Priznaj da si sretan što si dobio razlog da vinišeš. Nikad meni nije nedostajalo razloga. Ali pogledaj šta radi jebote, hoće da mečuje Čolu™ pa igra 4-4-2 sa Salahom u špicu i Firminom iza, kakve su to bre gluposti bre?! Da neće možda da istrči u neku kontru?!
ArleKino Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Just now, Weenie Pooh said: Nikad meni nije nedostajalo razloga. Ali pogledaj šta radi jebote, hoće da mečuje Čolu™ pa igra 4-4-2 sa Salahom u špicu i Firminom iza, kakve su to bre gluposti bre?! Da neće možda da istrči u neku kontru?! Hoće da spriječi da rezultat ne bude ružan za revanš. Znam da je teško imati povjerenja u trenera koji dopusti sebi čitav jedan remi, i to kod Solskjaerovog Uniteda, u 26 ligaških utakmica, a u grupi Ligi prvaka izgubi od prevare Ancelottija, ali pokušaj imati sabura u ovim teškim vremenima za Skauzere.
189- Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 psg igra kao da su sigurni da dobijaju u parizu sa bar tri gola razlike. a dortmund ih previse respektuje, mogli su dati bar dva gola do sada.
Mindaugas Žukauskas Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Čolova defanzivna poezija. Mora mu se skinuti kapa kako je izdrilao ove momke da trče kao 1.
ArleKino Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Čolova defanzivna poezija. Mora mu se skinuti kapa kako je izdrilao ove momke da trče kao 1. Kao da je učio od Artete. Taj dril i želja igrača da poginu još koji put za Chola su posljednja nada Jorgandžija za osvajanje Lige prvaka mada ja lično ne vjerujem u spajanje riječi "trofej" i "Morata".
Godfrey Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Dortmund previše petlja napred. A i fino biju, za njihove standarde
Miljenko Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Ovo je ono kada cekas mec CL, a onda usledi najgore poluvreme koje sam odgledao u tekucoj godini. Tuhel je prevara samo takva.
Recommended Posts