Meazza Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 16 minutes ago, beeva said: Miler pravi švabo, krvoločan pogled kao da ništa njje osvojio. Inače kad smo već kod priča, ne znam jel tačno, pričao ki neki naš glastos, da kan nekoj djeci u hum emisiji nije dao da mu daju gol, a tipa trebalo svaki gol određena suma da ide u hum svrhe, pa je na kraju on neki novac uplatio
Glass Joe Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Moj covek, dece nemam, ali znam da ni rodjenog cala ne bih pustio da me pobedi u fudbalu
Filozof manijak Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Nije ni mene moj pustao. Pa vučem traume iz detinjstva
aram Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 48 minutes ago, beeva said: Ovo za Kana istina potpuna, uplatio on maksimalnu sumu, ali da mu daju gol nije dao
beeva Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Ovo za Kana istina potpuna, uplatio on maksimalnu sumu, ali da mu daju gol nije dao [emoji3] Znači istina, mislim ovo je pouzdan gastos, kakav kralj Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Boza_zvani_Pub Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 (edited) Izbacise Slovan Bratislavu na pravdi boga. Ki Klaksvik ide na megden Jang Bojsu u sredu. https://www.uefa.com/insideuefa/disciplinary/news/0260-1035795da3be-41fdb8281cb1-1000--uefa-appeals-body-renders-decision-on-ucl-first-qualifying-roun/ Edited August 24, 2020 by Boza_zvani_Pub
Miljenko Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Na osnovu cega primenjuju razlicite standarde u istom takmicenju. A. Madrid je imao dva pozitivna igra i odigrase rutinski mec. Zato Slovan i bracu iz juznih krajeva izbacise da ne trepnes.
Boza_zvani_Pub Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 (edited) 19 minutes ago, Miljenko said: Na osnovu cega primenjuju razlicite standarde u istom takmicenju. A. Madrid je imao dva pozitivna igra i odigrase rutinski mec. Zato Slovan i bracu iz juznih krajeva izbacise da ne trepnes. Madrid nije poslao svoja dva pozitivna igraca na utakmicu, ovi jesu na Farska ostrva. Duga je prica... Evo detaljnije: https://www.skslovan.com/clanok8065-Budeme_bojovat_do_poslednej_chvile.htm Ukratko: pred proslu sredu (inicijalni termin za utakmicu koja se igra na FO) igraci Slovana se pred put testiraju u Slovackoj - svi negativni, odu na FO ponovo test tamo (takva je procedura lokalnih vlasti) - 1 pozitivan. FO vlasti zahtevaju karantin cele ekipe, utakimica se odlaze za petak. Slovan salje rezervni tim da odigra novi mec (dovoljan da pobedi Ki Klaksivk), opet u Slovackoj svi negativni, lete na FO, ponovo test tamo - 2 pozitivna. Vlasti FO zahtevaju karantin i nove ekkipe, dolazi termin utakmice Ki izlazi na zagrevanje, Slovan ne jer ne smeju da napuste hotel. Utakimica se otkazuje i obe ekipe Slovana se vracaju za Slovacku. Posto Jang Bojs igra 2. kolo u sredu UEFA danas donosi ovu odluku koja itekako odgovara Svajcarskom sampionu... Napomena: svaki put pred zreb ekipa prijavljuje UEFI lokalne procedure svoje zemlje za gradjane drugih zemalja, i posle zreba nema menjanja tih procedura. Ako se procedure promene domacin gubi 3-0. Primer: Tirana je pre zreba prijavila da Albanija nema ogranicenja da dolazak iz Srbije, te se Zvezda ni ne testira u Albaniji sada... Edited August 24, 2020 by Boza_zvani_Pub
goofs Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Znaci UEFA na finjaka pusta drzavne sluzbe da joj resavaju probleme.
renne Posted August 24, 2020 Author Posted August 24, 2020 znači tamo neki izmisle da je neko pozitivan i čao zdravo
Miljenko Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 I ja to tako razumem. Najgluplje resenje ikada (ne racunam cuvene sportske sankcije).
arkonada Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Da su bili Seltik ili Jang bojs ili tako neko, malo sutra bi bilo 3:0. Prošla sezona je bila super regularna kakva će ova biti
mlatko Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Kako Zvezda? Oće sutra biti (opet) testiranje?Trebalo je da se igra jedan meč ali na neutralnim terenimaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts