aram Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 5 minutes ago, ArleKino said: ignorisanjem Icardija da jebo te, bitno da uvodi Drakslera i onog Čupu, ne mogu da shvatim uopšte
Mercuzzio Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Bajern je odigrao kako se i očekivalo i to je bilo dovoljno. Mene je PSŽ iznenadio odličnom odbranom (svaka čast Hereri i Tijago Silvi) ali to je očigledno otupelo napad. Mbape nije imao prostora po krilima i u većini slučajeva morao je da igra klasičnu devetku što može da prođe u francuskoj ligi ali ne protiv Bajerna. Da nije bilo Di Marie ne bi šansu imali. Neymar je još jednom pokazao da je Instagram prevara. I da... Iccardi na klupi je neviđeni fail.
borris_ Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 2 minutes ago, Lancia said: samo protiv Barse. To neka prijateljska?
Lancia Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Just now, borris_ said: To neka prijateljska? Zajebavam se, doduse Barsa je jedina dala dva gola Bajernu.
aram Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 3 minutes ago, borris_ said: Jesu li ovi izgubili ijednu utakmicu u 2020? jednu prijateljsku, ceo tim zamenjen u drugom poluvremenu trećim, jednu igrali nerešeno protiv Lajpciga
radisa Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 1 minute ago, Lancia said: Zajebavam se, doduse Barsa je jedina dala dva gola Bajernu. Verujem da bi voleli da su dali manje, samo da nisu primili onoliko...
borris_ Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Just now, aram said: jednu prijateljsku, ceo tim zamenjen u drugom poluvremenu trećim, jednu igrali nerešeno protiv Lajpciga Svaka im čast, igračima i treneru.
Lancia Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Just now, radisa said: Varujem da bi voleli da su dali manje, samod a nisu primili onoliko... Ja opet mislim da su imali srece, ladno je moglo da bude preko 10.
radisa Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Just now, Lancia said: Ja opet mislim da su imali srece, ladno je moglo da bude preko 10. Pa moglo je, nije da nije... Takav raspad odbrani nakog vrhunskog tima, retko se viđa... Šta kažu mediji, hoće biti obnavljanja kadra?
Baldrick S. Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Flik dobitnik. Kutinjo uzeo medalju. Konacno. Thiago slavio kao buduci mu kapiten pre 14 meseci. Neimar ukapirao u 78. minutu da se padanje ne isplati. Bravo za nemacke separatiste
John Coltrane Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Nojer igrac utakmice. Bajern zasluzeno, PSG ima za cim da zali.
Lancia Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 1 minute ago, radisa said: Pa moglo je, nije da nije... Takav raspad odbrani nakog vrhunskog tima, retko se viđa... Šta kažu mediji, hoće biti obnavljanja kadra? Znas kako izgleda spanska stampa, svaki dan neki novi igrac a realno Barsa nema prebijenu kintu, jos uvek nije predstavljen Trincao, jer duguju kintu.
ArleKino Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 1 minute ago, Zlurad said: Thiago slavio kao buduci mu kapiten pre 14 meseci. Ne sjećam se da je Auba slavio išta prije 14 mjeseci. (Spominje se i Arsenal kao ozbiljna opcija.)
Baldrick S. Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Just now, ArleKino said: Ne sjećam se da je Auba slavio išta prije 14 mjeseci. (Spominje se i Arsenal kao ozbiljna opcija.) Iskreno, 20+ miliona funti mogu pametnije da se iskoriste za fudbalera od 29 godina koji igra prilicno zajebanu poziciju. Moze da igra, al mi deluje kao omanji Henderson ili nabudzeni Kejta. U klopovom sistemu bi igrao 12 utakmica zbog povreda, kod vas mozda malo vise.
Recommended Posts