napadaj Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Sad se vidi sta su bili Xavi i Iniesta. Cim se povukose propade Spanija, propade Barsa, propade Mesi, propade Pep.+1
Pokojni Ruxin Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 (edited) 2 minutes ago, kipo said: Ruxo, Ederson se blamira a jedina legenda koju imate sjedi u studiu, komentarise sa Ferdinandom Pep ga otjerao jer nije znao nogama otpustio ga brnli pa ima vremena Edited August 15, 2020 by Pokojni Ruxin 1
John Coltrane Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 1 minute ago, kipo said: Ruxo, Ederson se blamira a jedina legenda koju imate sjedi u studiu, komentarise sa Ferdinandom Pep ga otjerao jer nije znao nogama Hart samo ćuti i klima glavom. I njega sramota. Čeka se izjava Pepa.
kipo Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Dobro, nije sasvim propala sezona, uzeli su onaj kup..
pasha Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Dva francuska i nemacka tima u zavrsnici. Nije to bas slucajno. Francuzi nisu ni igrali sezonu od prekida zbog virusa a Nemci su prvi zavrsili davnih dana u odnosu na Spaniju, Italiju i Englesku.
keitel Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 (edited) 15 minutes ago, 189- said: inace, vrhunska zabava ova cetiri dana. Najbolja završnica ikad, dajte finalne turnire svake godine. Edited August 15, 2020 by keitel 2
Lancia Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 15 minutes ago, 189- said: kakvi chokeri jebote bog. a ni var im ne pomaze vec godinama. pep ce osedeti inace, vrhunska zabava ova cetiri dana. Osim Lajpcig - Atletiko
Pokojni Ruxin Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 btw toplo mi je oko srca kad vidim koliko žulja siti. ostalih 364 dana godišnje kad pep ne ispada iz lš se obično pravimo da siti ne postoji i nikog ne pogađaju silni uspesi, kad ono večeras žurka
Meazza Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 3 minutes ago, 189- said: necemo preterivati ;D Pa i nije bio neki faktor u Ligi Sampiona otkad odose ova dvojica u poredjenju sa vremenom kad su igrali s njim, kaj ne?
Meazza Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 1 minute ago, keitel said: Najbolja završnica ikad, dajte finalne turnire svake godine. I jos jednom + 1000000
John Coltrane Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Inace mislim da klupiranje B.Silve koincidira sa onom izjavom posle poraza u gradskom derbiju da im je igra bila neprihvatljiva za standarde kluba. Pep je bio vise nego umeren posle tog poraza i hteo je da umanji “štetu”, al eto, izgleda se Portugalac malo zaneo. 1
Lancia Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: btw toplo mi je oko srca kad vidim koliko žulja siti. ostalih 364 dana godišnje kad pep ne ispada iz lš se obično pravimo da siti ne postoji i nikog ne pogađaju silni uspesi, kad ono večeras žurka Ruksa ogorcen kriv je Pepara, bogobojazljivo je usao u mec, ja bar nisam navikao na ovako defanzivnu i izmesanu postavu.
189- Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 5 minutes ago, keitel said: Najbolja završnica ikad, dajte finalne turnire svake godine. nece uefa propustiti da zaradi milione sa duplo vise utakmice nego ovako. 4 minutes ago, Meazza said: Pa i nije bio neki faktor u Ligi Sampiona otkad odose ova dvojica u poredjenju sa vremenom kad su igrali s njim, kaj ne? mozda nisu neki faktor poslednje 3-4 sezone iako su igrali nekoliko cetvrtfinala i polufinala ali to ne znaci da je messi propao. ove sezone je kao imao slabu sezonu a on ima 30 golova i 25 asistencija. vise nego kdb za kojeg se prica da je sada medju najboljim igracima sveta jer je prebacio 20 asistencija u sezoni. mnogo bih zeleo da city nekako kupi messija pa da ga vidimo u pl. 1
stoka Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 (edited) Kako to da su pravila igranja rukom i ofsajda nekada bila tako precizna i jednostavna pa sam ih razumeo i ja kao klinac koji je tada tek počeo da pratim fudbal? A sad ništa ne razumem. Čak nisam ni navijao za Siti, a opet mi je neshvatljivo da je priznat drugi gol Liona. Hajde na stranu što je Dembele šmekerski sapleo svog čuvara pre nego što je dao gol. Ali u akciji lopta ide ka čoveku u ofsajdu i sudije procenjuju da nije uticao na igru?! Kako nije, kada trojica igrača Čelzija koji trče nazad usporavaju u trenutku kada lopta ide prema napadaču ubeđeni da će linijski svirati ofsajd ...?! Kako uopšte može da se ne zaustavi igra kada lopta ide u pravcu igrača u ofsajdu kada on tako sigurno utiče na igru, pa makar i preskočio loptu, kao što je ovaj učinio ...?! Sve u svemu, nove definicije fudbalskih pravila i institucija VAR-a otvaraju nova, šira polja za sudijske manipulacije, da ne kažemo - krađe ... Edited August 15, 2020 by stoka
Pokojni Ruxin Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 2 minutes ago, Lancia said: Ruksa ogorcen kriv je Pepara, bogobojazljivo je usao u mec, ja bar nisam navikao na ovako defanzivnu i izmesanu postavu. kaže se rezigniran pa pepara redovno ispadne iz lš tako što overthinkuje i izmeša ceo sastav u nokaut fazi, umesto da prosto odigra ono sa čime dominiramo čitave godine pa kud koji. da ga ubaciš u ligaško takmičenje sa svim ovim ekipama imao bi naravno +30 svake sezone u kojoj nije povređen laporte, ali avaj....
Recommended Posts