Jump to content
IGNORED

LIga šampiona 19/20

renne

Recommended Posts

Posted
Sad se vidi sta su bili Xavi i Iniesta. Cim se povukose propade Spanija, propade Barsa, propade Mesi, propade Pep.
+1
Posted (edited)
2 minutes ago, kipo said:

Ruxo, Ederson se blamira a jedina legenda koju imate sjedi u studiu, komentarise sa Ferdinandom :fantom: Pep ga otjerao jer nije znao nogama

otpustio ga brnli pa ima vremena :sad:

Edited by Pokojni Ruxin
  • +1 1
Posted
1 minute ago, kipo said:

Ruxo, Ederson se blamira a jedina legenda koju imate sjedi u studiu, komentarise sa Ferdinandom :fantom: Pep ga otjerao jer nije znao nogama

Hart samo ćuti i klima glavom. I njega sramota.

Čeka se izjava Pepa.

Posted

Dobro, nije sasvim propala sezona, uzeli su onaj kup..:fantom:

Posted

Dva francuska i nemacka tima u zavrsnici.

Nije to bas slucajno.

Francuzi nisu ni igrali sezonu od prekida zbog virusa a Nemci su prvi zavrsili davnih dana u odnosu na Spaniju, Italiju i Englesku.

Posted (edited)
15 minutes ago, 189- said:

inace, vrhunska zabava ova cetiri dana.

Najbolja završnica ikad, dajte finalne turnire svake godine.

Edited by keitel
  • +1 2
Posted
15 minutes ago, 189- said:

kakvi chokeri jebote bog. a ni var im ne pomaze vec godinama. pep ce osedeti 

inace, vrhunska zabava ova cetiri dana.

Osim Lajpcig - Atletiko :fantom:

Posted

btw toplo mi je oko srca kad vidim koliko žulja siti. ostalih 364 dana godišnje kad pep ne ispada iz lš se obično pravimo da siti ne postoji i nikog ne pogađaju silni uspesi, kad ono večeras žurka :fantom:

Posted
3 minutes ago, 189- said:

necemo preterivati ;D

Pa i nije bio neki faktor u Ligi Sampiona otkad odose ova dvojica u poredjenju sa vremenom kad su igrali s njim, kaj ne?

Posted
1 minute ago, keitel said:

I jos jednom + 1000000

Posted

Inace mislim da klupiranje B.Silve koincidira sa onom izjavom posle poraza u gradskom derbiju da im je igra bila neprihvatljiva za standarde kluba. Pep je bio vise nego umeren posle tog poraza i hteo je da umanji “štetu”, al eto, izgleda se Portugalac malo zaneo.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

btw toplo mi je oko srca kad vidim koliko žulja siti. ostalih 364 dana godišnje kad pep ne ispada iz lš se obično pravimo da siti ne postoji i nikog ne pogađaju silni uspesi, kad ono večeras žurka :fantom:

Ruksa ogorcen :fantom:

kriv je Pepara, bogobojazljivo je usao u mec, ja bar nisam navikao na ovako defanzivnu i izmesanu postavu.

Posted
5 minutes ago, keitel said:

nece uefa propustiti da zaradi milione sa duplo vise utakmice nego ovako.

4 minutes ago, Meazza said:

Pa i nije bio neki faktor u Ligi Sampiona otkad odose ova dvojica u poredjenju sa vremenom kad su igrali s njim, kaj ne?

mozda nisu neki faktor poslednje 3-4 sezone iako su igrali nekoliko cetvrtfinala i polufinala ali to ne znaci da je messi propao. 

ove sezone je kao imao slabu sezonu a on ima 30 golova i 25 asistencija. vise nego kdb za kojeg se prica da je sada medju najboljim igracima sveta jer je prebacio 20 asistencija u sezoni.

mnogo bih zeleo da city nekako kupi messija pa da ga vidimo u pl.

• +1 1
Posted (edited)

Kako to da su pravila igranja rukom i ofsajda nekada bila tako precizna i jednostavna pa sam ih razumeo i ja kao klinac koji je tada tek počeo da pratim fudbal?

A sad ništa ne razumem. Čak nisam ni navijao za Siti, a opet mi je neshvatljivo da je priznat drugi gol Liona. Hajde na stranu što je Dembele šmekerski sapleo svog čuvara pre nego što je dao gol. Ali u akciji lopta ide ka čoveku u ofsajdu i sudije procenjuju da nije uticao na igru?! Kako nije, kada trojica igrača Čelzija koji trče nazad usporavaju u trenutku kada lopta ide prema napadaču ubeđeni da će linijski svirati ofsajd ...?! Kako uopšte može da se ne zaustavi igra kada lopta ide u pravcu igrača u ofsajdu kada on tako sigurno utiče na igru, pa makar i preskočio loptu, kao što je ovaj učinio ...?!

Sve u svemu, nove definicije fudbalskih pravila i institucija VAR-a otvaraju nova, šira polja za sudijske manipulacije, da ne kažemo - krađe ...

Edited by stoka
Posted
2 minutes ago, Lancia said:

Ruksa ogorcen :fantom:

kriv je Pepara, bogobojazljivo je usao u mec, ja bar nisam navikao na ovako defanzivnu i izmesanu postavu.

kaže se rezigniran :sleep:

pa pepara redovno ispadne iz lš tako što overthinkuje i izmeša ceo sastav u nokaut fazi, umesto da prosto odigra ono sa čime dominiramo čitave godine pa kud koji. da ga ubaciš u ligaško takmičenje sa svim ovim ekipama imao bi naravno +30 svake sezone u kojoj nije povređen laporte, ali avaj....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...