Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted

dobru odbranu igramo.

u napadu kamenjarimo, ali nije da se nije ocekivalo.

dobijamo ovo.

Posted

dobre nam crnje, jbo sve

ne mozemo mi toliku prednost da ustekamo koliko Birca moze da prospe za pola cetvrtine

Posted

Mozli i Gordic u prvoj smeni izvanredni. Paige dobar osim sto mu je par lopti ispalo iz ruke. 

Parakonjski i Birca su veliki problem koji bi se morao resavati doselekcijom. 

Posted

Mosley odličan. Walden dobar, dobar. Čak i Paige je ubacio neke poene.

Posted

Ovo što sam ja gledao i Gorda je bio očajan, ne kapiram što ga je ubacio debeli na 20 sec da usere taj zadnji napad

Posted

Nisi gledao od pocetka, Gorda nas je bukvalno vratio u utakmicu, nismo znali gde bijemo

Posted
1 minute ago, Tresko said:

Mosley odličan. Walden dobar, dobar. Čak i Paige je ubacio neke poene.

Mozli bratina, gine I nije mu teško. 

Walden konačno znaci života, pejdžer kad uspe da uhvati loptu postaje opasnost. 

U gostima +4 za sada je sasvim prihvatljivo, vidi se da hoće da se biju. To me veseli. 

Posted

Ako još jednom vidim ovoga iz reklame za prostatu, usraću se momentalno. Pizda im materina.

Posted
16 minutes ago, goofs said:

Nisi gledao od pocetka, Gorda nas je bukvalno vratio u utakmicu, nismo znali gde bijemo

brt grd

:heart:

Posted

ko zajcev

cepa mrežicu

Posted

Birca u stvari igra sahovski - baca cigle celu utakmicu da bi oni mislili da je imbecil, a u stvari nije, samo ceka da dodju najbitniji trenuci utakmice :fantom: mastermind birca.

Posted
1 minute ago, goofs said:

Birca u stvari igra sahovski - baca cigle celu utakmicu da bi oni mislili da je imbecil, a u stvari nije, samo ceka da dodju najbitniji trenuci utakmice :fantom: mastermind birca.

:rolf:

Posted

jerima potoka? nema na rojo nema na jucubu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...