Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

Posted

Da, da, ja to +6 zbog siguracije i uvekneugodnog gostovanja u Opstoj Gimnaziji u Novom Mestu.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted

Molim da se ne kace sns zurke. Ovo je ozbiljan forum. :fantom:

Posted
6 minutes ago, MiddleClass said:

Molim da se ne kace sns zurke. Ovo je ozbiljan forum. :fantom:

I ti ces isto kume..samo za koju nedelju..kad sa treceg mesta u PO naletite na Futuru. 

Posted

Koliko igraca na poziciji crncatm mozemo da registrujemo za Kup (a kasnije i Pasteta ligu)? 

Jel se Gordic vodi kao domaci ili crnactm?

Posted

4. Reding je otpao, tako da je još jedan višak.

Kako sam ja čuo, radi se na tome da Gordić dobije državljanstvo.

Posted

Ako je Reding otpao onda je to to, Pejdžić ima odnekuda pasoš, a Pejners je već otpisan. Doduše to je za kup, za Paštetu ćemo tek videti situaciju.

Kod cigana još zanimljivije, oni imaju dva igrača na poziciji Pejnersa, ali i još sedam igrača u ozbiljnoj rotaciji. Ćelavi Brown i Baron su cenim sigurni, od ostalih da ga jbš, Stratos i Gist valjda. Ili bez Stratosa a sa boljim Panterom/Đenkom. 

Posted
3 minutes ago, goofs said:

Ako je Reding otpao onda je to to, Pejdžić ima odnekuda pasoš, a Pejners je već otpisan. Doduše to je za kup, za Paštetu ćemo tek videti situaciju.

Kod cigana još zanimljivije, oni imaju dva igrača na poziciji Pejnersa, ali i još sedam igrača u ozbiljnoj rotaciji. Ćelavi Brown i Baron su cenim sigurni, od ostalih da ga jbš, Stratos i Gist valjda. Ili bez Stratosa a sa boljim Panterom/Đenkom. 

Dženkins je Srbin još od pre Pejdža

Posted

Gorda 2 do 3 nedelje odsustvuje izgleda.

Posted

Jedna od jačih rampi koje sam video u evropskoj košarci

Posted (edited)

rebraca :)

ko je bese milutinova ovako zalepio pre par godina?

Edited by pacey defender
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...