goofs Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Da, da, ja to +6 zbog siguracije i uvekneugodnog gostovanja u Opstoj Gimnaziji u Novom Mestu.
MiddleClass Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Molim da se ne kace sns zurke. Ovo je ozbiljan forum.
SNARC Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 6 minutes ago, MiddleClass said: Molim da se ne kace sns zurke. Ovo je ozbiljan forum. I ti ces isto kume..samo za koju nedelju..kad sa treceg mesta u PO naletite na Futuru.
goofs Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Koliko igraca na poziciji crncatm mozemo da registrujemo za Kup (a kasnije i Pasteta ligu)? Jel se Gordic vodi kao domaci ili crnactm?
keitel Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 4. Reding je otpao, tako da je još jedan višak. Kako sam ja čuo, radi se na tome da Gordić dobije državljanstvo.
goofs Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Ako je Reding otpao onda je to to, Pejdžić ima odnekuda pasoš, a Pejners je već otpisan. Doduše to je za kup, za Paštetu ćemo tek videti situaciju. Kod cigana još zanimljivije, oni imaju dva igrača na poziciji Pejnersa, ali i još sedam igrača u ozbiljnoj rotaciji. Ćelavi Brown i Baron su cenim sigurni, od ostalih da ga jbš, Stratos i Gist valjda. Ili bez Stratosa a sa boljim Panterom/Đenkom.
theanswer Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 3 minutes ago, goofs said: Ako je Reding otpao onda je to to, Pejdžić ima odnekuda pasoš, a Pejners je već otpisan. Doduše to je za kup, za Paštetu ćemo tek videti situaciju. Kod cigana još zanimljivije, oni imaju dva igrača na poziciji Pejnersa, ali i još sedam igrača u ozbiljnoj rotaciji. Ćelavi Brown i Baron su cenim sigurni, od ostalih da ga jbš, Stratos i Gist valjda. Ili bez Stratosa a sa boljim Panterom/Đenkom. Dženkins je Srbin još od pre Pejdža
theanswer Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Jedna od jačih rampi koje sam video u evropskoj košarci
pacey defender Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 (edited) rebraca ko je bese milutinova ovako zalepio pre par godina? Edited February 7, 2020 by pacey defender
Recommended Posts