SNARC Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 28 minutes ago, BWA said: ako klub koji se plasira u el preko evrokupa udje u top 8 el, on igra evroligu i sljedece sezone, a samo pobjednik ec ide u el. valensija se preko evrokupa plasirala u evroligu. mada, kad je u pitanju djordi, to ne mora nista da znaci. Znaci...dve godine cemo da vezemo
goofs Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Pa usao je u poslednju cetvrtinu sa Jankovicem, potpuno bespotrebno pored dve crnje. Ovaj mu se oduzio sa dva faula (mozda jedan na Teu nije bio) i jednim neotvaranjem posle bloka za lake poene, doduse ni pas nije bio najsjajniji.
BWA Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 8 minutes ago, SNARC said: Znaci...dve godine cemo da vezemo specijalisti za evrokup. kao sevilja za ligu evrope.
Kreator Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ide repriza na sk1 kod mene repriza non stop....sledećih 7 dana.
garmonbozia Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 Gledam sad utakmicu unazad na EONu, obratite pažnju na Tea i šta pokušava da isfolira [emoji3]https://streamable.com/psuur
Jimmy Kowalski Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Gorda priznaje Trinkiju na 12:30. Bice on dobro, Hercegovac je to, takvi kao on ne povredjuju se tako lako..
goofs Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Pa onako kako sedi, prekrstenih nogu i bez obloga, deluje da mu nije nista. Nisu nijednom ponovili na snimku povredu, pretpostavljam da je iskrenuo zglob doskokom na Teovu patiku, ako nije bas tesko istegnuce to je pauza od nekoliko dana do dve nedelje.
kud u maglu Simoviću Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 17 minutes ago, garmonbozia said: obratite pažnju na Tea odgledao i onu akciju kod povrede gordića dijareja iz železnika
pacey defender Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Obratite i pažnju na fajt Gordića i Teodosića na završnom pozdravljanju. Dosta mučna scena (FOTO) (VIDEO)
Nesh Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ide repriza na sk1 Pratio sam malo ovde, malo na SK..i onda izadjem, rekoh valjda cemo izgubiti sa manje nego sto smo ih pobedili, nadjem se sa bratancem, on kaze pobedio Partizan...Sta bre? Nadao sam se da ce nocas pustiti snimak. Sipak! Zlikovci prave programsku semu samo da meni napakoste! Edited February 6, 2020 by Nesh
theanswer Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Pojma nemam kako smo ovo izvukli, Volden i Mozli najzaslužniji. Najveća naša pobeda i najznačajnija od poslednje titule.
Jimmy Kowalski Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Mosley konstantno zakidaju na blokadama. VEceras mu upisane samo 2, a imao je sigurno bar 4..
Mindaugas Žukauskas Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Mosley konstantno zakidaju na blokadama. VEceras mu upisane samo 2, a imao je sigurno bar 4.. Ćuti, što manje upada u oči bogatim evropskim orlušinama, veća šansa da će ostati dogodine. Mada mislim da su ga već snimili.
goofs Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 U nedelju jurimo +6 da kaparisemo prvo mesto na kraju sezone i verovatno laksi put do finala
ZokiAsov Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Ako sam dobro ispratio tabelu +6 nam daje mogucnost da izgubimo jos jednu do kraja. Ako dobijemo sve, bilo kakva pobeda u nedelju nam je dovoljna. Posle buducnosti gostujemo krki, cekamo megu i u poslednjem kolu idemo kod cibone. S krkom igramo tek 29.02 zbog kupa i reprezentacija
Recommended Posts