Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, BlackGeorge said:

možemo li sada da pričamo o prvom mestu a da me ne smaraš defetizmom? :fantom:

Sad dozvoljavam. :D

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted
3 minutes ago, napadaj said:

Ma Teodosić je

EQCW0gqVAAA5wN5?format=jpg&name=large

kakav proliv od čoveka

Posted
6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

prošli put kad smo dobili virtus...

:fantom:

a tu je i sale đorđević. :fantom:

Posted

Ovo nije namerno, ali je jajarski i potpuno nepažljivo. Ko ga jebe, nek se guze sada sa Darušafakom za prolaz dalje

Posted (edited)

20200203_221837-jpg.8419

Edited by napadaj
Posted

Auf... Zalicilo u drugom na onaj stari partizan, mucenje, mucenje, pa par dobrih minuta, opet mucenje, odbijanje da se umre i na kraju glavom kroz zid... Do eldorada!

Trinkiju puno srce, a i meni. Da vidimo jel ovo prekretnica sto se tice waldena, nisam dosad ni blizu video da on ima ovo u sebi, da povede ekipu jako i do samog kraja. 

Posted

Celu četvrtinu se oseća preokret u vazduhu, samo da je malo bolja selekcija šuta. Birčević sa pripaljivanjem trojki i Jaramaz sa forsiranjem 1 na 1.:isuse: Onda je Walden uzeo stvar u svoje ruke, a Teodosić rešava poslednji napad. Šteta što u Parizu nije obruč pogodio.:cry: Bivši selektor mora u Istanbulu da se vadi. Mi ostale prašinare da otresemo kući do kraja. Da se vratimo sledeće sezone gde prirodno pripadamo.

Posted
23 minutes ago, SNARC said:

Ako nas dobiju sa manje od 18 a izduvaju u Turskoj..jesmo li mi prvi na kraju ?

tvoje pitanje i moj odgovor izgubili su smisao.

Posted
4 minutes ago, Tresko said:

Šta sad, tek u martu sledeća tekma?

Da, nije lose da malo odmorimo i oporavimo se, plus ta poslednja bi trebalo da bude rutina i nabijanje razlike.

E sad, sa 5:1 bice samo jos jedna ekipa u ostatku takmicenja, vrvtn Unikaha, znaci morali bismo da imamo prednost domaceg terena do finala, a mozda i u finalu, ne znam sta je tiebreaker ovde sa ekipama koje nisu medjusobno igrale. Izlisno govoriti koliko znaci domaci teren u seriji na 3 pobede.

Posted

Pratio live na ppp...mislio da gubimo 30 razlike

Sent from fav toy

Posted
3 minutes ago, garmonbozia said:

Ovo nije namerno, ali je jajarski i potpuno nepažljivo. Ko ga jebe, nek se guze sada sa Darušafakom za prolaz dalje

darušafaki je sada dovoljno i pola koša protiv Virtusa. teško će Virtus do pobede...ali ne sumnjam da će igrati evroligu. Uguraće ih sa wild cart.

Posted

Sad da opeglamo buducnost u nedelju, to nam je jako bitno

Posted

Mali Trifunović mrtav 'ladan spakovao 2 trojke zaredom i održao nas u igri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...