Jimmy Kowalski Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 18 minutes ago, goofs said: Trinki na konferenciji u fazonu "sutiram se u dupe od srece jer imamo profesora Koprivicu". Da mi je znati ko je onomad tog coveka oterao iz Partizana... Silobad..
*edited by mod Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Salo zahvaljujem! Provrteh snimak, nadrealno sta smo mi odigrali, kukamo cele sezone kako nam fali suter, a sad nam tri pleja ubace po 20. Za Voldena se cinilo da ima prostora da se uzdigne, ali ova dvojica bas iznenadili, pogotovo Gordic jer je taj covek u stanju da vec sutra odigra 1/11 za 2p 1a 5to utakmicu protiv Primorske. Novica doktoski, znaci ko leba covek za ove jednom-u-tri-nedelje utakmice, ostali manje ili vise dovoljno, kad das 60p za poluvreme i sutiras trojke 50% treba bas mnogo drugih stvari da zajebes da izgubis utakmicu. Kod Kindera - Teo madjija, i dalje je klasa, falio nam je u Kini jbogaleb kljakavi. Onaj (centaršut?) za 48mi poen Virtusa je da ti stane pamet. Pefi standardno jak u svim kategorijama ali ne može da ubaci. Salou naklon do groba, jako mi drago što mu je priređen 1 doček, mnogo je dobar lik, pička ćelava tm Teramo dalje, ovolika pobeda nam ostavlja mogucnosti i da se pobijemo za prvo mesto, što bi bilo dosta značajno jer se ukrštamo sa gadnom grupom.A tek ta grupa što se ukršta sa gadnom grupom... Sent from my H3213 using Tapatalk
April Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Trinki na konferenciji u fazonu "sutiram se u dupe od srece jer imamo profesora Koprivicu". Da mi je znati ko je onomad tog coveka oterao iz Partizana...Par meseci nakon što je otišao, naslagali smo Lea, Bertu i Gagija u bolnicu.Sent from fav toy
El Guapo Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Pa jel Šilobad ( ubačeni ciganski element) pozvan na odgovornost, ili još uvek smrdi na nekoj poziciji u klubu? Послато са Le X820 помоћу Тапатока
simple red white Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Koja će ga od frakcija pozvati na odgovrnost?
BWA Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 (edited) ljekarski pregledi makadua poceli u 11. sad je 14,20 a nikakvih vijesti jos uvijek nema. Edited January 10, 2020 by BWA
Tresko Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Prošao je McAdoo preglede, i definitivno je igrač Partizana.
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 je mcadoo bratanac od onog mcadoo-a iz pok. trejsera?
Shaq Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 nije da vam brojim al partizan za sada ima 6 stranaca koje koristi u 12, ne racunam posrbljenog markusa kao ni pejnersa/njegovu zamenu.. sa druge strane, zvezda koristi 4(gist, baron, punter, zo) a ceka se perp, s tim sto ce raditi na tome da i gista pedaliraju.. #samokaem
goofs Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 ko vam kriv sto ste pola svoji stranaca oterali
Shaq Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 nismo oterali, tu su, al se ne racuna na njih.. prava sporcka prica, stop zlim strancima
Recommended Posts