Azdaja Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Jasno, zato sam i napisao da mu seva za lovicu. Čovek bre dolazi u Bg kad god može, voli, lepo mu je. Što da ne igra. Naravno sve zavisi jel Obradović stvarno završio sa njim ili ne. Ovo sto mi znamo je sve rekla kazala...
napadaj Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 https://www.danas.rs/drustvo/vujosevic-izbacili-su-sve-o-vucicu/
Filozof manijak Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Ništa novo što već nismo znali, i još jedan aplauz za srpsko novinarstvo i autocenzuru.
copkillah Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Nije to baš tako kako je Dule predstavio. inače, retardirani Danas: kad ono:
Jimmy Kowalski Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Znaci bukvalno je angazovana cela medijska masinerija da prenese "zabrinutost". Svasta sam se nagledao u nasim novinama, ali zaista ne pamtim ovakav slucaj
Mark Rothko Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Iju, pa necemo ga onda dovoditi ako je takva situacija... Za to vreme klinci igraju neki turnir u Spaniji.
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 (edited) maderaški mediji, ih kao da je to neko čudo setimo se dobrog blicz-a i naslova “bobi bolji od lebrona” Edited January 4, 2020 by kud u maglu Simoviću
Shaq Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 (edited) a i vi ste smesni, ako mislite da ce novinski naslovi da sprece™ njegov dolazak, radi se o tome da tinki linki hoce meklina, pa je onda raskovic preko svojih veza iz bugarske™ krenuo preko zurnala sa tekstovima protivu zofrena.. obrni okreni, novine™ imaju uticaj na njegov dolazak, koliko i cena krompira u siera leonetu.. Edited January 4, 2020 by Shaq
Moća Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Grobari izjavio vas Dule u Rumuniji da je veci rivalitet Kluz - Sibiu nego Zvezda - Partizan Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
SNARC Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Mozda zato sto se ni Sibiu a ni cenjeni Kluz nisu merdzovali ili vencali sa filijalama i ambicioznim klubovima iz komsiluka. Ako jesu, onda Dule ipak gresi.
Recommended Posts