Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

Posted

čovek je stasao u trouglu slobo-franjo-silvio, šta drugo očekivati

jboga predsednik sportaš

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted
7 minutes ago, goofs said:

jboga predsednik sportaš

za početak pročitati celu izjavu o vučiću sportašu

- Prirodno navijam za Italiju, ali ako treba neko da me pobedi, neka bude Srbija. Ali mislim da je Srbija u maloj prednosti. Ja živim u sportu, radim u sportu, u Italiji je kriza, nema taj sport podršku. Menjaju se zakoni u vezi sa porezom i velika je afera, u Olimpijskom komitetu se svađaju, ali vidim da će se igrati kvalifikacije i vi imate veliku sreću da imate predsednika Vučića koji je veliki sportista. Ja pričam o sportu, a imati olimpijske kvalifikacije u Srbiji, to je velika stvar.

o izjavi treba da se raspravlja na reprezentativnom topiku, da li nam trebaju kvalifikacije, po koju cenu(sportsku/finansijsku)...

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

za početak pročitati celu izjavu o vučiću sportašu

o izjavi treba da se raspravlja na reprezentativnom topiku, da li nam trebaju kvalifikacije, po koju cenu(sportsku/finansijsku)...

+1

vidim da sinocnji ataci afz-a na tebi nisu ostavili traga.😁

Posted

jači nego ikada

💪

Posted

Još samo da nekako nauči da ide u kontru i iz iste postigne koš ponekad, bilo bi super.

Posted

Rade je super lik i apsolutno ne zasluzuje da se poliva govnima..

Posted
2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Rade je super lik i apsolutno ne zasluzuje da se poliva govnima..

Utakmica sa Cibonom, tipa drugi minut, Zagorac napravi neku beskrajno nebitnu grešku, lik par mesta iza nas krene da histeriše i da mu psuje sve do sedmog kolena

Posted

Slažem se da ne treba vređati igrače, ali da li je bitno da li je igrač dobar lik ili ne da bi ga neko kritikovao?

Posted

Niko ga ne poliva govnima, samo konstatujem da je sramota da nije sposoban da završi kontru postizanjem koša.

Posted
19 minutes ago, Tresko said:

nije sposoban da završi kontru postizanjem koša.

i ovo je potvrdjeno na vise no reprezentativnom uzorku...nije za polivanje, za kritiku i wtf reakcije jeste

Posted
1 hour ago, copkillah said:

Utakmica sa Cibonom, tipa drugi minut, Zagorac napravi neku beskrajno nebitnu grešku, lik par mesta iza nas krene da histeriše i da mu psuje sve do sedmog kolena

Da, na te iskompleksirane idiote i mislim..

Posted

Ne postoji atm ni jedan igrač u partizanu koji treba da se psuje ili da mu se kenja. Svi u rosteru se kidaju I ne vidim nikoga da se ne vraća u odbranu i da ne grize. 

A promasuju zicere iz kontre mnogi, dešava se. 

Posted

Ala švajsuje brat Mosley, po celom terenu.:laugh: Sevaju banane pod košem, na trojci.........

Posted

kakva utakmica....bedna kosarka, uzasni procenti suta i 100 faulova

ako se ovako mlitavo kani igrati protiv Virtusa bice to epski potop

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...