Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, BWA said:

mi smo veliki ljudi.

oprastamo bez da nas pita.

super je dangubara, došao ne došao

ja sam old skul, više bi voleo nekog snajperistu čiji bi skok šut izučavali u baletskoj školi lujo davičo. samo loženje, nije predusdno čak ni da pogađa

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted

uh, nisam znao za ovu mokarinu izjavu.

ovo je samo potvrda da nikad nije kasno za iskreno pokajanje.

dakle, dodji dangubicu i obuci dres giganta koji ti je bio djecacki san. sve ti je oprosteno, sinko nas.

Posted

Moze danguba, to je sigurnih 4.3 poena po mecu

Posted

Dobar je Danguba, ali stvarno ne znam koji će nam on u ovom trenutku.

Posted

Ima li u Beogradu na vodi dovoljno stanova za sve one koje smo doveli prethodnih dana?

Posted

pa, otprilike 6 po mecu.

jedna od najgrozomornijih tehnika iliti po novogovoru mehanika suta koju sam ikad vidio.

covjek sam na skok sutu skace metar i po i lomi tablu, I tako svaki drugi-treci put.

s druge strane, odlican defanzivac i atleta, uz pravilnu upotrebu moze biti vrlo koristan.

Posted

laksi trening za instituciju bez dva ponajbolja igraca.

Posted

Opet se u hali pred gostima iz Francuske pominje naš predsednik države u negativnom kontekstu.

Dokle takav bezobrazluk.

Posted
45 minutes ago, Mark Rothko said:

Opet se u hali pred gostima iz Francuske pominje naš predsednik države u negativnom kontekstu.

Dokle takav bezobrazluk.

meni žao zbog goofsovog sinovca što je morao to da sluša :(

Posted (edited)

avaj nije sinovac išao na kraju, imao je neki decji rodjendan i to mu je kao bilo bitnije od utakmice, moš mislit, današnja deca

vodio drugu polovinu kao zamenu, sedeli ispred Drobnjaka (ala se taj lik osušio) i Miloša Vujanića

fino veče, glavni utisak su mi Trifa koji ume i voli da se zaleti, ali nema baš mekanu ruku. Trinki ga malo gura i na pleja, može to sasvim lepo da ispadne. 
I onaj potez Mozlija, kad je kroz noge obrnuo stav za kucanje, predobro je izgledalo uživo, sad tražim snimak.

da, da, otpozdravili smo velikom vodji u par navrata

Edited by goofs
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...