BWA Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 (edited) 14 minutes ago, BlackGeorge said: Zar ne ide Jagodić Kuridža u Zvezdu? ide valjda. doduse, ne znam sta ce im, njima valjda treba plej. a ne znam vala ni sta ce nama. nije on los igrac u nekom sistemu kojem je prilagodjen kao ranije u ciboni ili sada u primorskoj, ali veliko je pitanje na sta bi to licilo kod nas. @Ted ocekivano. nema pejners sta traziti nakon dovodjenja redinga. Edited December 15, 2019 by BWA
goofs Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 25 minutes ago, copkillah said: isprati na sajtu kkpartizan.rs gde će sve da se prodaju karte, verovatno već sutra imaš vest, ali uvek možeš i na licu mesta... dođete par sati ranije, kupite karte, prošetate 10 minuta do Mekića u blizini i svi srećni pitanje je koliko će biti uopšte najvernijih, danas ih je bilo ukupno nula komada, uzmi sever ili jug što centralnije i to je to, mirni ste Zahvaljujem
copkillah Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 23 minutes ago, Ted said: sad ide vest da je i Pejners bivši tzv non-news 9 minutes ago, goofs said: Zahvaljujem ništa i u principu možete da sedite bilo gde .. i možda mala preporuka za jug jer mi se čini da je tamo malo manja gužva kada se ulazi nego na severu. Parter preskočite, parter u Areni je sranje, baš se loše vidi
ZokiAsov Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 1 hour ago, goofs said: lol Kuban ispao od mocnog Tofasa Hmm mozda bi mogli sad da izlesinarimo o brajanta
J.R. Cash Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 40 minutes ago, Mark Rothko said: Justin Tillman Op
Кристофер Лумумбо Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Ponovo VCU brat, samo sad u formi.
*edited by mod Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Još Breša, pa da stvarno zažalimo što nije Venecija bila druga a ne mi. Sent from my H3213 using Tapatalk
Recommended Posts