Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted
13 hours ago, J.R. Cash said:

Kad promasis prvog centra, kombinaciju plejmejkera i dodas letonsku mlohu, uz to sve debelo preplatis, nema mnogo pomoci.

+1

Neka me neko prosvetli zašto bi Đani Luković bio slabiji od pomenutih. Ili burazer mu.

Sve je ovo kurac na biciklu.

Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

Dajte Gista kod nas jer je izgleda Šilbovan

+milijardu

Pa da ova sezona zalici na nesto, ovo je naprosto jezivo, jezivo

Posted

Nema sumnje da bi Gist kod nas proigrao samo tako. Zagradi se blizu koša a Jaramaz mu pruži priliku da poentira tako što će se izlaktati za skok nakon njegove cigle sa osam metara.

Posted

Dokle više preplaćivati islužene veterane..? Gista je sinoć jedan Birčević učinio nemoćnim.

Posted

Na kraju cemo pocetkom decembra opet potpisati Bella..

Posted

au jbt, Bokan nam ukrao igraca :isuse: previse neozbiljno

Posted

Jos bi bilo neozbiljnije da smo ga pretplatili ko Buducnost. Onda bi svi kukali zbog toga..

Posted

Ne treba tugovati, ima takvih na kamaru, isti nam je djavo došao sad ili za par nedelja (ko god to bio) od nove godine kreće rokanje a zna se kad treba zaista biti na niovu. 

@Nikodije ne bih se složio sa tobom, ima Zagorac mnogo pozitivnih stvari u igri, a ako ništa izgleda kao košarkaš. Za razliku od nekih. 

Posted
27 minutes ago, keitel said:

Dokle više preplaćivati islužene veterane..? Gista je sinoć jedan Birčević učinio nemoćnim.

:ohmy:

Posted
15 minutes ago, Azdaja said:

Ne treba tugovati, ima takvih na kamaru, isti nam je djavo došao sad ili za par nedelja (ko god to bio) od nove godine kreće rokanje a zna se kad treba zaista biti na niovu. 

@Nikodije ne bih se složio sa tobom, ima Zagorac mnogo pozitivnih stvari u igri, a ako ništa izgleda kao košarkaš. Za razliku od nekih. 

+1

Olako se deli epitet kancer. Kada igrac upadne u kanal, kao Zagor, uvek mu treba pruzati podrsku ako se trudi da odigra najbolje pa makar gresio. Posle one partije protiv Tofasa, kada su novinari pitali Trinkija da prokomentarise, rekao je "ne treba mu moj komentar sada, ja cu biti tu za njega kada mu ne bude islo". 

Posted

Zagor je u kanalu već godinama, čini mi se da će teško izaći iz njega.

Posted

Zagorac je i prošle sezone bio u kanalu. 

Kad će već jednom da izađe iz tog kanala? Ne treba nam takav.

Posted

On je neki automehaničar?

Posted

Pa tako i igra. Kao automehaničar a ne košarkaš.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...