Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted

Ovog je i Zvezda htela ali smo mi udvostručili ponudu.

Posted

prosle sezone ovaj nije mogao da pipne loptu od klarkova, kola i djeksona a doveden je kao najbolji igrac cedevite. peglao je korektnu odbranu. 

Posted

Jel ovaj prangijas? Nisam siguran da nam je bas potreban, gurace Zagorca u stranu. Legija stranaca.

Posted

Više nam je potreban igrač koji će da probije prvu liniju, neki bolhendler, dvojka koja će preneti loptu, klasičan bek.

Ovako dobijamo odličnog odbrambenog igrača i dobrog trojkaša koji ne spušta loptu.

Valjda Trinki zna.

Posted

Pa to, cela ideja sa onim Gaudlokom je bila jer nam nedostaje prangijasa. Ok ovaj ispunjava to, ali sad u ovakvoj postavci Letonac postaje apsolutan visak, Belorus i dalje misterija a ludi Birca lud.

Posted

Da je Trinki hteo Gaudlocka (ili igraca tog tipa), doveo bi ga. Proslo je mesec dana, video je dovoljno sta ko moze i sta mu fali i doveo igraca koji se uklapa u njegovu koncepciju. Bell je timski igrac, u Darusaki je bio vrlo dobar, verujem da ce se dobro uklopiti..

Posted

ma dobro je da nije došao gaudlok. taj bi nam ugušio igru. težak siledžija a vrv nije u formi čim bi kod nas došao. uklopiće to andrea. meni se svidža kod ovog što igra odbranu i treba mu neka ekipa koja ima sistem. ima i solidan šut. zahvalan igrač. ima mnogo utakmica. 

a šta bi sa trifunovićem? hoće li se zadržati kod nas ili opet ide negde na tzv pozajmicu posle koje se neće više vraćati? 

Posted

Pejdž igra dobro i igrač sličnih karakteristika bi ga ugušio. Bel je više profil kakav nam treba.

Glavna dilema ove godine je ipak Parahovski. Ako se ne računa na njega, taj profil će biti znatno teže naći, a biće nam jako potreban.

Posted

ne znam da li važi za ovu sezonu da prvak aba lige ide u evroligu? ugovor istekao ili važi još ovu sezonu? a mislim boli me đoko za evroligu. ove sezone uživam gledajući partizan. posle ihhahhaj sezona. ovo što igramo je prava košarka. šibamo se sa svima muški i to je to. igrači su gotivni, deluje sa ima dileja, imamo atraktivne igrače, mali jaramaz za reprezentaciju.. samo bih ponudio andreji višegodišnji ugovor. boljeg neće mnogi naći čak i u evroligi. 

Posted
12 minutes ago, keitel said:

Pejdž igra dobro i igrač sličnih karakteristika bi ga ugušio. Bel je više profil kakav nam treba.

Glavna dilema ove godine je ipak Parahovski. Ako se ne računa na njega, taj profil će biti znatno teže naći, a biće nam jako potreban.

ne bih otpuštao belorusa. treba nam tako neki kao na votki depresivac osobenjak. peiners mi se isto svidža. lipo je odigrao pre par noći. zadržao bih malog trifunovića pod uslovom da ne skraćuje kosu ( ne znam kako se kotira kao talenat ali napredovao je u odnosu na prošlu sezonu). pre on nego miletić. postajem malo po malo fan pejdžov. kako je on igrao na koleđu pa onda prošlu sezonu i kako tek sad postaje igrač, pametan igrač. 

Posted

Ma kakav otkaz pejnersu. Treba nam takav igrač, atipičan, šunjalica...

Posted
17 minutes ago, bradilko said:

ne znam da li važi za ovu sezonu da prvak aba lige ide u evroligu? ugovor istekao ili važi još ovu sezonu? a mislim boli me đoko za evroligu. ove sezone uživam gledajući partizan. posle ihhahhaj sezona. ovo što igramo je prava košarka. šibamo se sa svima muški i to je to. igrači su gotivni, deluje sa ima dileja, imamo atraktivne igrače, mali jaramaz za reprezentaciju.. samo bih ponudio andreji višegodišnji ugovor. boljeg neće mnogi naći čak i u evroligi. 

istekao je ugovor.

djordi usmeno obecao wc za prvaka aba lige. naravno, nema nikakvih pismenih garancija.

Posted
37 minutes ago, BlackGeorge said:

Ma kakav otkaz pejnersu. Treba nam takav igrač, atipičan, šunjalica...

+1

i meni se iznimno svidza

37 minutes ago, BWA said:

istekao je ugovor.

djordi usmeno obecao wc za prvaka aba lige. naravno, nema nikakvih pismenih garancija.

onda je sve jasno: aba ligu ostavimo ovima cijih je 5 minuta doslo a mi napad na evrokup.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...