Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wimby-dimby

Featured Replies

4 minutes ago, Filozof manijak said:

...i opet nije uzeo RG tada

Stanislas u 2. od svoja 3 sprečavanja Đoko GSa, a bio je blizu da to bude i 4 puta, 4 godine zaredom.

Edited by miki.bg

• Replies 1.5k
  • Views 113.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Iskomentarisao sam jednom kakva bi to ironija sudbine bila kad bi Stanislas kompletirao karijerni grend slem, i to sva 4 preko Novaka. (i to da skupi 4 Granda Slama, i to sva 4 različita, još pobedama nad Novakom)  

On 17.7.2019. at 6:50, James Marshall said:

Ma meni je to prepričavanje fakata iz daleke prošlosti i tamo gdje sigurno nije bio kao da je to lično doživio (uz neke detalje kojima obogaćuje priču a koji su po prirodi stvari njegova fikcija) malo pretenciozno, ali ok, to je stil a to ne mora svakom da se sviđa.

To isto radi namenski, i to funkcionise savrseno. :fantom:

20 minutes ago, ObiW said:

To isto radi namenski, i to funkcionise savrseno. :fantom:

Šta, tjera ljude s foruma? 

prepričavanje fakata iz daleke prošlosti i tamo gdje sigurno nije bio kao da je to lično doživio

5 hours ago, miki.bg said:

Ništa ga ne sprečava da osvaja i u poznim godinama kao R, ako ostali na turu budu sličnog nivoa spram njega kao sad što su spram Feda sada.

Drugaciji su stilovi igre dede i novaka. Deda zavisi mnogo od servisa i ne trosi se previse u razmenama, dok novakov nivo igre bukvano zavisi od elasticnosti i pokrivanja terena. Mnogo je lakse dedi da kvalitetnije ostari uz takav stil igre. Skeptican sam u svakom slucaju da novak i nadal mogu da igra sa 38 godina kao deda

dobro rafaoldu su još pre 10 godina predviđali još  2, najviše 3 godine igranja jer je zbog svog stila igre imao kolena tridesetpetogodišnjaka kad ono međutim :happy:

Ma meni je to prepričavanje fakata iz daleke prošlosti i tamo gdje sigurno nije bio kao da je to lično doživio (uz neke detalje kojima obogaćuje priču a koji su po prirodi stvari njegova fikcija) malo pretenciozno, ali ok, to je stil a to ne mora svakom da se sviđa.
Ovaj...ideja i jeste da ti isporuči svoju ličnu istinu, čemu preprič i faktografija sa neta

Krene starom pričom, a onda skrene levo kod Albukerkija, pa gde završi. Što se mene tiče, neka izmišlja još više.

Sent from fav toy

Ja ne kontam ovu originalnu foru :sad:

Aaa. Ok. Hvala. :mellow:

(šalim se, hvala za objašnjenje, ali očekivao sam više... kao i od života, uostalom)

:Jova:

Javio se i Franc Jozef :lolol:

FB_IMG_1563662090574.jpg