Jump to content
IGNORED

Wimby-dimby

mlatko

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, Filozof manijak said:

...i opet nije uzeo RG tada

Stanislas u 2. od svoja 3 sprečavanja Đoko GSa, a bio je blizu da to bude i 4 puta, 4 godine zaredom.

Edited by miki.bg
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

185

• Arkadija

119

• duda

91

• Tsai

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Iskomentarisao sam jednom kakva bi to ironija sudbine bila kad bi Stanislas kompletirao karijerni grend slem, i to sva 4 preko Novaka. (i to da skupi 4 Granda Slama, i to sva 4 različita, još pobedama nad Novakom)  

Posted
On 17.7.2019. at 6:50, James Marshall said:

Ma meni je to prepričavanje fakata iz daleke prošlosti i tamo gdje sigurno nije bio kao da je to lično doživio (uz neke detalje kojima obogaćuje priču a koji su po prirodi stvari njegova fikcija) malo pretenciozno, ali ok, to je stil a to ne mora svakom da se sviđa.

To isto radi namenski, i to funkcionise savrseno. :fantom:

Posted
20 minutes ago, ObiW said:

To isto radi namenski, i to funkcionise savrseno. :fantom:

Šta, tjera ljude s foruma? 

Posted

prepričavanje fakata iz daleke prošlosti i tamo gdje sigurno nije bio kao da je to lično doživio

Posted
5 hours ago, miki.bg said:

Ništa ga ne sprečava da osvaja i u poznim godinama kao R, ako ostali na turu budu sličnog nivoa spram njega kao sad što su spram Feda sada.

Drugaciji su stilovi igre dede i novaka. Deda zavisi mnogo od servisa i ne trosi se previse u razmenama, dok novakov nivo igre bukvano zavisi od elasticnosti i pokrivanja terena. Mnogo je lakse dedi da kvalitetnije ostari uz takav stil igre. Skeptican sam u svakom slucaju da novak i nadal mogu da igra sa 38 godina kao deda

Posted

dobro rafaoldu su još pre 10 godina predviđali još  2, najviše 3 godine igranja jer je zbog svog stila igre imao kolena tridesetpetogodišnjaka kad ono međutim :happy:

Posted
Ma meni je to prepričavanje fakata iz daleke prošlosti i tamo gdje sigurno nije bio kao da je to lično doživio (uz neke detalje kojima obogaćuje priču a koji su po prirodi stvari njegova fikcija) malo pretenciozno, ali ok, to je stil a to ne mora svakom da se sviđa.
Ovaj...ideja i jeste da ti isporuči svoju ličnu istinu, čemu preprič i faktografija sa neta

Krene starom pričom, a onda skrene levo kod Albukerkija, pa gde završi. Što se mene tiče, neka izmišlja još više.

Sent from fav toy

Posted

Ja ne kontam ovu originalnu foru :sad:

Posted

Aaa. Ok. Hvala. :mellow:

(šalim se, hvala za objašnjenje, ali očekivao sam više... kao i od života, uostalom)

:Jova: