Jump to content

Wimby-dimby

Featured Replies

a ovaj majstor servira desnom a onda forhend udara levom i dvoručni bekend. 

B. Dežulović skicirao divan scenario za jedan srceparajući hepi-end muvi.

Aplauz od mene!

1 hour ago, hazard said:

To se i ja prvo pitao kada sam video onu sliku Simone i Novaka

Ja bi reko ili simbol tradicije ili seksizma.

A Rosewater dish is a ceremonial platter or basin used after eating to catch rosewater poured from warm or cold ewers over the hands to wash them, which was a daily ceremony in England

https://en.wikipedia.org/wiki/Venus_Rosewater_Dish

Edited by miki.bg

3 hours ago, miki.bg said:

Moguće je da je Đoković poznavao ovu šemu.

Postoje sitne razlike koje su možda ključne za ishod poena: i servis i prilazni udarac u slučaju protiv AM su bili bolji - i jedan i drugi dublji, a prilazni je udarac išao više u stranu. Nešto dublji je i Đokovićev ritern.

Takođe, primetna je razlika u pozicioniranju prilikom riterna: NĐ stoji primetno bliže osnovnoj liniji.

Edited by Ras

55 minutes ago, Ras said:

Moguće je da je Đoković poznavao ovu šemu.

Postoje sitne razlike koje su možda ključne za ishod poena: i servis i prilazni udarac u slučaju protiv AM su bili bolji - i jedan i drugi dublji, a prilazni je udarac išao više u stranu. Nešto dublji je i Đokovićev ritern.

Takođe, primetna je razlika u pozicioniranju prilikom riterna: NĐ stoji primetno bliže osnovnoj liniji.

da, svakako.

ima razlike i u Rodjerevom pampersu - onomad nije bilo kake a sad jeste.

• Author

Fed 20
Rafa 18
No1e 16

kako to lepo zvuci/izgleda...

sledeca godina moze biti epska, daj bobe svima zdravlja

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Može i da preskoči francusko blato ako treba i fokusira se na ostala dva nakon Aus. Mada, sledeće godine će konačno biti krov, tako da će valjda biti bolje.

Sledece su i OI

RG 24.maja - 7.juna
W 29.juna - 12.jula
OI 25.jula - 2.avgusta (period kada se igra tenis)
USO od 31.avg. - 6.sept.

6 hours ago, mlatko said:

Fed 20
Rafa 18
No1e 16

kako to lepo zvuci/izgleda...

sledeca godina moze biti epska, daj bobe svima zdravlja

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

pa da. nema vise prilike za gresku, nema vise vremena za pauze, u naredne dve godine cemo manje vise znati sve. ludilo nas ceka. svaki buduci GS je najbitniji ikad

14 hours ago, miki.bg said:

Može i da preskoči francusko blato ako treba i fokusira se na ostala dva nakon Aus. Mada, sledeće godine će konačno biti krov, tako da će valjda biti bolje.

On je jedan od dva coveka koji su pobedili Nadala u tom blatu - to ne bi bilo lose da ponovim bar jos jednom - u finalu. 

Pobedio ga je tamo kad je ovaj bio najkljakaviji. 

...i opet nije uzeo RG tada

12 hours ago, Tsai said:

pa da. nema vise prilike za gresku, nema vise vremena za pauze, u naredne dve godine cemo manje vise znati sve. ludilo nas ceka. svaki buduci GS je najbitniji ikad

Ništa ga ne sprečava da osvaja i u poznim godinama kao R, ako ostali na turu budu sličnog nivoa spram njega kao sad što su spram Feda sada.