July 17, 20195 yr B. Dežulović skicirao divan scenario za jedan srceparajući hepi-end muvi. Aplauz od mene!
July 17, 20195 yr 1 hour ago, hazard said: To se i ja prvo pitao kada sam video onu sliku Simone i Novaka Ja bi reko ili simbol tradicije ili seksizma. Quote A Rosewater dish is a ceremonial platter or basin used after eating to catch rosewater poured from warm or cold ewers over the hands to wash them, which was a daily ceremony in England https://en.wikipedia.org/wiki/Venus_Rosewater_Dish Edited July 17, 20195 yr by miki.bg
July 17, 20195 yr 3 hours ago, miki.bg said: Moguće je da je Đoković poznavao ovu šemu. Postoje sitne razlike koje su možda ključne za ishod poena: i servis i prilazni udarac u slučaju protiv AM su bili bolji - i jedan i drugi dublji, a prilazni je udarac išao više u stranu. Nešto dublji je i Đokovićev ritern. Takođe, primetna je razlika u pozicioniranju prilikom riterna: NĐ stoji primetno bliže osnovnoj liniji. Edited July 17, 20195 yr by Ras
July 17, 20195 yr 55 minutes ago, Ras said: Moguće je da je Đoković poznavao ovu šemu. Postoje sitne razlike koje su možda ključne za ishod poena: i servis i prilazni udarac u slučaju protiv AM su bili bolji - i jedan i drugi dublji, a prilazni je udarac išao više u stranu. Nešto dublji je i Đokovićev ritern. Takođe, primetna je razlika u pozicioniranju prilikom riterna: NĐ stoji primetno bliže osnovnoj liniji. da, svakako. ima razlike i u Rodjerevom pampersu - onomad nije bilo kake a sad jeste.
July 17, 20195 yr Author Fed 20Rafa 18No1e 16kako to lepo zvuci/izgleda...sledeca godina moze biti epska, daj bobe svima zdravljaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
July 17, 20195 yr Može i da preskoči francusko blato ako treba i fokusira se na ostala dva nakon Aus. Mada, sledeće godine će konačno biti krov, tako da će valjda biti bolje.
July 17, 20195 yr Sledece su i OIRG 24.maja - 7.junaW 29.juna - 12.julaOI 25.jula - 2.avgusta (period kada se igra tenis)USO od 31.avg. - 6.sept.
July 17, 20195 yr 6 hours ago, mlatko said: Fed 20 Rafa 18 No1e 16 kako to lepo zvuci/izgleda... sledeca godina moze biti epska, daj bobe svima zdravlja Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk pa da. nema vise prilike za gresku, nema vise vremena za pauze, u naredne dve godine cemo manje vise znati sve. ludilo nas ceka. svaki buduci GS je najbitniji ikad
July 18, 20195 yr 14 hours ago, miki.bg said: Može i da preskoči francusko blato ako treba i fokusira se na ostala dva nakon Aus. Mada, sledeće godine će konačno biti krov, tako da će valjda biti bolje. On je jedan od dva coveka koji su pobedili Nadala u tom blatu - to ne bi bilo lose da ponovim bar jos jednom - u finalu.
July 18, 20195 yr 12 hours ago, Tsai said: pa da. nema vise prilike za gresku, nema vise vremena za pauze, u naredne dve godine cemo manje vise znati sve. ludilo nas ceka. svaki buduci GS je najbitniji ikad Ništa ga ne sprečava da osvaja i u poznim godinama kao R, ako ostali na turu budu sličnog nivoa spram njega kao sad što su spram Feda sada.