nisam ja Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 a ovaj majstor servira desnom a onda forhend udara levom i dvoručni bekend.
zmanic Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 B. Dežulović skicirao divan scenario za jedan srceparajući hepi-end muvi. Aplauz od mene!
eumeswil Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 (edited) 1 hour ago, hazard said: To se i ja prvo pitao kada sam video onu sliku Simone i Novaka Ja bi reko ili simbol tradicije ili seksizma. Quote A Rosewater dish is a ceremonial platter or basin used after eating to catch rosewater poured from warm or cold ewers over the hands to wash them, which was a daily ceremony in England https://en.wikipedia.org/wiki/Venus_Rosewater_Dish Edited July 17, 2019 by miki.bg
Ras Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 (edited) 3 hours ago, miki.bg said: Moguće je da je Đoković poznavao ovu šemu. Postoje sitne razlike koje su možda ključne za ishod poena: i servis i prilazni udarac u slučaju protiv AM su bili bolji - i jedan i drugi dublji, a prilazni je udarac išao više u stranu. Nešto dublji je i Đokovićev ritern. Takođe, primetna je razlika u pozicioniranju prilikom riterna: NĐ stoji primetno bliže osnovnoj liniji. Edited July 17, 2019 by Ras
Djuro Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 55 minutes ago, Ras said: Moguće je da je Đoković poznavao ovu šemu. Postoje sitne razlike koje su možda ključne za ishod poena: i servis i prilazni udarac u slučaju protiv AM su bili bolji - i jedan i drugi dublji, a prilazni je udarac išao više u stranu. Nešto dublji je i Đokovićev ritern. Takođe, primetna je razlika u pozicioniranju prilikom riterna: NĐ stoji primetno bliže osnovnoj liniji. da, svakako. ima razlike i u Rodjerevom pampersu - onomad nije bilo kake a sad jeste.
mlatko Posted July 17, 2019 Author Posted July 17, 2019 Fed 20Rafa 18No1e 16kako to lepo zvuci/izgleda...sledeca godina moze biti epska, daj bobe svima zdravljaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
eumeswil Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Može i da preskoči francusko blato ako treba i fokusira se na ostala dva nakon Aus. Mada, sledeće godine će konačno biti krov, tako da će valjda biti bolje.
Jumanji Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Sledece su i OIRG 24.maja - 7.junaW 29.juna - 12.julaOI 25.jula - 2.avgusta (period kada se igra tenis)USO od 31.avg. - 6.sept.
Tsai Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 6 hours ago, mlatko said: Fed 20 Rafa 18 No1e 16 kako to lepo zvuci/izgleda... sledeca godina moze biti epska, daj bobe svima zdravlja Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk pa da. nema vise prilike za gresku, nema vise vremena za pauze, u naredne dve godine cemo manje vise znati sve. ludilo nas ceka. svaki buduci GS je najbitniji ikad
iDemo Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 14 hours ago, miki.bg said: Može i da preskoči francusko blato ako treba i fokusira se na ostala dva nakon Aus. Mada, sledeće godine će konačno biti krov, tako da će valjda biti bolje. On je jedan od dva coveka koji su pobedili Nadala u tom blatu - to ne bi bilo lose da ponovim bar jos jednom - u finalu.
eumeswil Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 12 hours ago, Tsai said: pa da. nema vise prilike za gresku, nema vise vremena za pauze, u naredne dve godine cemo manje vise znati sve. ludilo nas ceka. svaki buduci GS je najbitniji ikad Ništa ga ne sprečava da osvaja i u poznim godinama kao R, ako ostali na turu budu sličnog nivoa spram njega kao sad što su spram Feda sada.
Recommended Posts