July 14, 20195 yr Tenis je sport sa lopticom koja se reketom prebacuje preko mreže i u kojem uvek pobeđuje Đoković ... Posle ovakve predstave, Fedeksovih 20 titula uopšte nije daleko. Sa ovakvom igrom Novak to stiže već naredne sezone ... Naravno, čestitke i Ivaniševiću koji ga nije izbaksuzirao sedenjem u boksu, hahaha, šala-mala ... Edited July 14, 20195 yr by stoka
July 14, 20195 yr 1 minute ago, Budja said: Meni je drago sto se vidi da su GOATovi ova dvojica, a ne Nadal. ma vec je odavno jasno da je djokovic goat a ostali nek se poredjaju kako zele. imo nadal je bolji od federera.
July 14, 20195 yr E da zbilja. To je jednostavno neshvatljivo.Na granici paranormalnog. Bukvalno. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
July 14, 20195 yr Quote SK3 23.00 Grand Slam Wimbledon - FINALE (M): Djoković - Federer Valja gledati na miru ovo.
July 14, 20195 yr 1 minute ago, Budja said: Meni je drago sto se vidi da su GOATovi ova dvojica, a ne Nadal. +1 nadalu nedostaje A
July 14, 20195 yr ma vec je odavno jasno da je djokovic goat a ostali nek se poredjaju kako zele. imo nadal je bolji od federera.Paradoksalno, ali Federer je trenutno fizički spremniji od Nadala. Nadal je rikno u 4. setu u polufinalu. Nije samo do spreme već tehnike i mehanike udaraca, a tu je Fed ko leptirić. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
July 14, 20195 yr Novak je igrao na oko 35-40% svojih mogućnosti i opet je pobedio Federera koji je servirao 110%
July 14, 20195 yr 4 minutes ago, Budja said: Meni je drago sto se vidi da su GOATovi ova dvojica, a ne Nadal. Jesu. Mislim da je pitanje samo Federer ili Djoković. nadal je suviše 1 surface oriented. Ali Fed u 38oj godini, ovakav tenis. Nikada ga više nisam poštovao nego danas.
July 14, 20195 yr Just now, hefaca said: Ma daj... Traje ko zadruga Pa dobro, ne bas svaku sekundu, ali 5. set svakako treba videti ponovo.
July 14, 20195 yr Da ne beše Noleta i Rafe, danas bi Rodžer imao jedno 30 grend-slem titula ... Znalo se nakon dve spašene meč-lopte da Đoković to dobija, ko prati njegove igre zna da je to kao matematika, kao 1+1 ... Edited July 14, 20195 yr by stoka
July 14, 20195 yr 16 minutes ago, Malvo said: Zasto je zvakao ovu travu 15 minutes ago, radisa said: Tradicija? 13 minutes ago, Malvo said: Hteo da kaze da je Goat! zašto je ovo prošlo ispod radara