Nikodije Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Btw baš baš retko se dešava da dva igrača na istoj poziciji, koji menjaju jedan drugog i vrlo malo igraju zajedno, ubace po 20+ poena, ne sećam da sam to ikad video. Nestvarno pucačko veče njih dvojice.
levi Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 nebitan je Štime, uvek ima u timu neko je laka meta za drkanje u gomili. bio je Čović, ranije Lazić, Simonović, Milko, svake godine isto znači da nije problem u tim igračima, ima tu neki drugi problem. da li samo nedostatak sportske kulture, ili još nešto ne znam
MiddleClass Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 8 hours ago, Nikodije said: Vredi notirati najbolju i najangažovaniju partiju Gista u poslednjih nekoliko meseci, to je velika stvar ako bi zadržao taj nivo angažmana i motivacije u nastavku sezone. Na aba nivou on je najbolji visoki igrač i trebalo bi da bude prevaga. Zapusio je usta pppu sa - ja sam cetvorka, nisam petica.
Ćenta Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Ne pljuje niko Štimca što je Štimac, već što je rupetina, krater u timu. Njegov odnos sa direktnim protivnikom Hanterom, samo u 1/4 koju je Zvezda dobila, a Štimac imao više izgubljenih lopti, više popijenih banana i više promašenih slobodnih bacanja, a Hanter imao više samo poena, kucanja i skokova, malo li je, pa sad taj omjer kad bi prenijeli na duel Beron vs Dorsi pu pu.. pomjeri se s mjesta gdje bi mi završili!? Nikom nije stalo do pljuvanja svog igrača, niko ne pljuje po Boriši iako se pitamo šta je s tim momkom, tako isto Dobrić? I nije to isto kao Štimac, Fićo, Simonović, Milko, Tadija...ti igrači koji su ostavili pečat bezmudosti i bezmozgosti na svom boravku u našem voljenom timu.
Nikodije Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 nije toliki problem gist na 4, koliko ove dve teske petice. gist, koji vise voli na 4, je bolja petica od ove dve klasicne petice.
MiddleClass Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Polufinale i finale aba bez publike zbog korona virusa. Covicu legendo!
Nikodije Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 (edited) sve se plasim da ce milo da isprazni dvoranu protiv zvezde u polufinalu. zapravo ne znam cija je to ingerencija, da li lige ili vlade. trebalo bi da je vlada ta koja donosi tu vrstu odluke, a ne aba liga. doduse, milu bi odgovaralo da proglasi vanredno stanje i zabranu okupljanja zbog litija. to ga ipak vise zulja nego kosarka koju bi igrao bez publike. Edited March 9, 2020 by Nikodije
levi Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 3 minutes ago, Nikodije said: sve se plasim da ce milo da isprazni dvoranu protiv zvezde u polufinalu. zapravo ne znam cija je to ingerencija, da li lige ili vlade. trebalo bi da je vlada ta koja donosi tu vrstu odluke, a ne aba liga. doduse, milu bi odgovaralo da proglasi vanredno stanje i zabranu okupljanja zbog litija. to ga ipak vise zulja nego kosarka koju bi igrao bez publike. https://parapsihopatologija.com/forums/topic/21129-coronavirus-covid-19-opšta-tema/page/101/?tab=comments#comment-4683963
Nikodije Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 (edited) ko nije uvazio predlog italijanskog ministra sporta, drzava, pretpostavljam? ne mogu da verujem da celnistvo serije a ima moc da odbije preporuku ministra Edited March 9, 2020 by Nikodije
Ros Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 tako bi trebalo da se uradi. ako milogorcima nije pravo, neka se zali onim crnogorskim turistima koji su se ponosno slikali po milanu
renne Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Đenka igra, pogodio trojku čim je ušao Bez Bilija danas
FPLS Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Kaze ovaj moron sa b92 da je dzentlmenski dogovor da ne igraju, ali mislim da svakako nemaju pravo.
levi Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 (edited) ala bije Lazarević :d pomalo neartkuisano, ali pomalo i doda svaki put nešto su mu se zamerili prošli put kad je bio Edited March 9, 2020 by levi
Milosh76 Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 58 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Гдје су Куз и ФЧ3? Nemaju pravo u ABA da igraju valjda...samo u KSL
Recommended Posts