Jump to content

KK Crvena Zvezda 2019/20

Featured Replies

Btw baš baš retko se dešava da dva igrača na istoj poziciji, koji menjaju jedan drugog i vrlo malo igraju zajedno, ubace po 20+ poena, ne sećam da sam to ikad video. Nestvarno pucačko veče njih dvojice.

• Replies 7.9k
  • Views 651.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Filip nije vracen cim je Radonja otisao nego kad je Alimpijevic ispao u evrokup. Filip je te sezone bio prvi asistent i peti strelac Aba lige ali verovatno ni takav ne bi dosao da nismo ispali iz EL.

• Ratamahatta
    Ratamahatta

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbg, nemamo para kao slinin drzavni projekat da mozemo da zadrzimo cio roster.

Posted Images

nebitan je Štime, uvek ima u timu neko je laka meta za drkanje u gomili. bio je Čović, ranije Lazić, Simonović, Milko,  svake godine isto

znači da nije problem u tim igračima, ima tu neki drugi problem. da li samo nedostatak sportske kulture, ili još nešto ne znam

On 6. 3. 2020. at 23:29, Nikodije said:

Vredi notirati najbolju i najangažovaniju partiju Gista u poslednjih nekoliko meseci, to je velika stvar ako bi zadržao taj nivo angažmana i motivacije u nastavku sezone. Na aba nivou on je najbolji visoki igrač i trebalo bi da bude prevaga.

Zapusio je usta pppu sa - ja sam cetvorka, nisam petica. :fantom:

Ne pljuje niko Štimca što je Štimac, već što je rupetina, krater u timu. Njegov odnos sa direktnim protivnikom Hanterom, samo u 1/4 koju je Zvezda dobila, a Štimac imao više izgubljenih lopti, više popijenih banana i više promašenih slobodnih bacanja, a Hanter imao više samo poena, kucanja i skokova, malo li je, pa sad taj omjer kad bi prenijeli na duel Beron vs Dorsi pu pu.. pomjeri se s mjesta gdje bi mi završili!?

Nikom nije stalo do pljuvanja svog igrača, niko ne pljuje po Boriši iako se pitamo šta je s tim momkom, tako isto Dobrić? I nije to isto kao Štimac, Fićo, Simonović, Milko, Tadija...ti igrači koji su ostavili pečat bezmudosti i bezmozgosti na svom boravku u našem voljenom timu.

nije toliki problem gist na 4, koliko ove dve teske petice. gist, koji vise voli na 4, je bolja petica od ove dve klasicne petice.

Polufinale i finale aba bez publike zbog korona virusa. 

Covicu legendo! :hail:

sve se plasim da ce milo da isprazni dvoranu protiv zvezde u polufinalu.

zapravo ne znam cija je to ingerencija, da li lige ili vlade. trebalo bi da je vlada ta koja donosi tu vrstu odluke, a ne aba liga.

doduse, milu bi odgovaralo da proglasi vanredno stanje i zabranu okupljanja zbog litija. to ga ipak vise zulja nego kosarka koju bi igrao bez publike.

Edited by Nikodije

On 9. 3. 2020. at 15:21, Nikodije said:

sve se plasim da ce milo da isprazni dvoranu protiv zvezde u polufinalu.

zapravo ne znam cija je to ingerencija, da li lige ili vlade. trebalo bi da je vlada ta koja donosi tu vrstu odluke, a ne aba liga.

doduse, milu bi odgovaralo da proglasi vanredno stanje i zabranu okupljanja zbog litija. to ga ipak vise zulja nego kosarka koju bi igrao bez publike.

https://parapsihopatologija.com/forums/topic/21129-coronavirus-covid-19-opšta-tema/page/101/?tab=comments#comment-4683963

ko nije uvazio predlog italijanskog ministra sporta, drzava, pretpostavljam? ne mogu da verujem da celnistvo serije a ima moc da odbije preporuku ministra

Edited by Nikodije

• Author

tako bi trebalo da se uradi.

ako milogorcima nije pravo, neka se zali onim crnogorskim turistima koji su se ponosno slikali po milanu :D

Đenka igra, pogodio trojku čim je ušao

Bez Bilija danas

Гдје су Куз и ФЧ3?

Kaze ovaj moron sa b92 da je dzentlmenski dogovor da ne igraju, ali mislim da svakako nemaju pravo.

ala bije Lazarević :d pomalo neartkuisano, ali pomalo i doda svaki put

nešto su mu se zamerili prošli put kad je bio

Edited by levi

On 9. 3. 2020. at 16:29, Cane Vukic Prebranac said:

Гдје су Куз и ФЧ3?

Nemaju pravo u ABA da igraju valjda...samo u KSL

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout