Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Fascinantno je koliko ceniš košarkaško znanje i poslovnu sposobnost Nebojše Čovića. Ne valja ti to, ne treba nikoga idealizovati.

Posted

Ovo je ispit karijere menadzerisanja jednog kluba Nebojse Covica Cokija, ako ne uspe da dovede Teodosica , citavo njegovo bavljenje sa kosarkom je veliki  neuspeh.

Posted
13 minutes ago, bradilko said:

m u d r o

Mudrije od mlacenja o Covicu svakako

Posted (edited)
25 minutes ago, Heaviside said:

Fascinantno je koliko ceniš košarkaško znanje i poslovnu sposobnost Nebojše Čovića. Ne valja ti to, ne treba nikoga idealizovati.

ajde objasni ti sta je zvezdin cilj u evroligi posle ovoliko ulaganja u tim

od 18 ekipa. nemoj samo da pricas koliki je zvezdin budzet u odnosu na druge jer ako tako krenemo nijedan nas klub nikad ne bi napravio uspeh u evropi. evo ti primer tvoj fk.

8 minutes ago, pantelia said:

Mudrije od mlacenja o Covicu svakako

nije mlacenje o covicu koji vodi 2 kluba u istom i najvaznijem takmicarskom rangu. tebi se ne svidja ta prica pa ti je glupo. ti bi da se uhvatimo svi za ruke i da prizivamo teodosica?

treba neko da javi barseloni, cska ili realu da naprave u svojim ligama isto sto i covic u aba ligi. tako genijalna ideja da ostane samo kod nas

Edited by bradilko
Posted (edited)
10 minutes ago, Micko8 said:

Ovo je ispit karijere menadzerisanja jednog kluba Nebojse Covica Cokija, ako ne uspe da dovede Teodosica , citavo njegovo bavljenje sa kosarkom je veliki  neuspeh.

Ćoki je napravio Tea, za 1 menadžerisanje u košarci to je važnije postignuće nego kada bi ga sada vratio na zalasku karijere.

Edited by Nikodije
Posted
7 minutes ago, bradilko said:

ajde objasni ti sta je zvezdin cilj u evroligi posle ovoliko ulaganja u tim

od 18 ekipa. nemoj samo da pricas koliki je zvezdin budzet u odnosu na druge jer ako tako krenemo nijedan nas klub nikad ne bi napravio uspeh u evropi. evo ti primer tvoj fk.

nije mlacenje o covicu koji vodi 2 kluba u istom i najvaznijem takmicarskom rangu. tebi se ne svidja ta prica pa ti je glupo. ti bi da se uhvatimo svi za ruke i da prizivamo teodosica?

treba neko da javi barseloni, cska ili realu da naprave u svojim ligama isto sto i covic u aba ligi. tako genijalna ideja o kojoj treba da se cuti

Ne znam šta je klub postavio kao cilj. Do sada su na početku sezone otvoreno pričali o tome, verovatno će to uraditi i ove godine pa ćeš saznati. To naravno uopšte nije bila tema, nego da li bi objektivno gledano bio nespeuh ne plasirati se sa ovim timom u top8. Na tu temu sam već izneo i obrazložio svoje mišljenje pa pročitaj ako te zanima. Priča o budžetu se naravno ne može izuzeti ako želimo iole ozbiljnu raspravu i ako ti misliš da je Čović za, za EL uslove, sitne pare uspeo da nakupuje takve strance koji garantuju plasman u top8 i da je sve ispod toga neuspeh, onda zaista imaš visoko mišljenje o njemu.

Ja bih  naravno voleo da je klub sebi kao cilj postavio ne top8 nego F4, ali mi je po rosteru jasno da bi top8 bio veliki uspeh, a f4 senzacija.

Posted
20 minutes ago, bradilko said:

treba neko da javi barseloni, cska ili realu da naprave u svojim ligama isto sto i covic u aba ligi. tako genijalna ideja da ostane samo kod nas

Dakle po tebi ne sme se komentarisati nista vezano za kosarku jer covic ima 2 kluba u aba ligi?

Posted

1.2 miliona ponudjeno Teu. Da vidimo smije li da odbije...

Posted
23 minutes ago, Nikodije said:

Ćoki je napravio Tea, za 1 menadžerisanje u košarci to je važnije postignuće nego kada bi ga sada vratio na zalasku karijere.

možda ga nije napravio, ali ga je doveo kad niko nije znao ko je Teodosić. e to je bio ispit košarkaškog menadžerisanja

Posted

Uspeo je i ove sezone da sklopi tako priču da Filip ispadne heroj i da izdominira konkurente sa po 20, 30 i više razlike. Mislim, to je već patologija, ali izuzetno teško za ostvariti. 

Posted
23 minutes ago, MiddleClass said:

1.2 miliona ponudjeno Teu. Da vidimo smije li da odbije...

Ma kakvih 1.2 miliona, ne blesavi se. Da imamo toliko da mu ponudimo vec bi potpisao, to je u rangu ponuda koje je vec dobijao, par stotina hiljada gore ili dole. Izbacujete ovakve random cifre koje nemaju veze s mozgom, pa se posle cudite sto Tegeltija i ekipa prde okolo o nevidjenim budzetima i neizgradjenim bolnicama po Srbiji.

Posted (edited)
37 minutes ago, Heaviside said:

Ne znam šta je klub postavio kao cilj. Do sada su na početku sezone otvoreno pričali o tome, verovatno će to uraditi i ove godine pa ćeš saznati. To naravno uopšte nije bila tema, nego da li bi objektivno gledano bio nespeuh ne plasirati se sa ovim timom u top8. Na tu temu sam već izneo i obrazložio svoje mišljenje pa pročitaj ako te zanima. Priča o budžetu se naravno ne može izuzeti ako želimo iole ozbiljnu raspravu i ako ti misliš da je Čović za, za EL uslove, sitne pare uspeo da nakupuje takve strance koji garantuju plasman u top8 i da je sve ispod toga neuspeh, onda zaista imaš visoko mišljenje o njemu.

Ja bih  naravno voleo da je klub sebi kao cilj postavio ne top8 nego F4, ali mi je po rosteru jasno da bi top8 bio veliki uspeh, a f4 senzacija.

Vec su ciljevi postavljeni, vidi se po bonusima. Bonusi su predvidjeni za osvajanje ABA i JSL i ulazak u Top 8 Evrolige.

Edited by harper
Posted (edited)

Pa mislio sam  u kakvoj situaciji operise klub, uz opstruisanje od strane Vucica i vladajuce klike , batovi  Bjelice i slicnih igraca i sad da dovede jednog Teodosica u takvoj situaciji , postao bi besmrtan kao rukovodilac nekog naseg kluba. Malo sam preterao  sa tim ispitom karijere:)

Edited by Micko8
Posted
Just now, Micko8 said:

Pa mislio sam  u kakvoj situaciji operise klub, uz opstruisanje od strane Vucica, batovi  Bjelice i slicnih igraca i sad da dovede jednog Teodosica u takvoj situaciji , postao bi besmrtan kao rukovodilac nekog naseg kluba. Malo sam preterao  sa tim ispitom karijere:)

Kicmu su mu slomili koliko ga opstruisu, jedva tri miliona su mu calnuli.

Posted

Pa  znam da su   braca Vucic hetala da mu preuzmu klub na silu , da su mu zavrtali jaja , ako se nesto promenilo u medjuvremenu onda se stvarno  izvinjavam:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...