az67 Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) Perperoglu: na parketu 55-23 za 17 minuta / na klupi 23-50 za 23 minuta Lazić: na parketu 11-36 za 13 minuta / na klupi 67-37 za 27 minuta Edited February 5, 2020 by az67 Link to comment
levi Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 1 hour ago, FPLS said: Kako bi Radonjiceve ekipe ovaj smesni Pao bez ikakve potrosnje rutinirale 15+ razlike... no shit? https://parapsihopatologija.com/forums/topic/18425-kk-crvena-zvezda-201314/page/542/?tab=comments#comment-2600269 Link to comment
MiddleClass Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Stratos Djenka doktor Panter Link to comment
dragance Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Stratosu dati doživotni ugovor, da radi šta hoće. Kako smo mi njega zaslužili mi neće biti nikada jasno. Djenki takodje. Panter car, izvinjavam se za sumnju u početku. Davidovac kad ga krene je odličan. Beron da ostane još, a Lorencu pod hitno srediti neku silikonku da se trgne malo. Link to comment
az67 Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) Braun do dolaska Pantera (16 utakmica) / od dolaska Pantera (7 utakmica) 2P% 52% / 36% 3P% 36% / 23% eFG% 53% / 35% (10.6 poena po šutu / 7.1 poena po šutu) Beron do dolaska Pantera (15 utakmica) / od dolaska Pantera (7 utakmica) 2P% 47% / 31% 3P% 44% / 31% eFG% 58% / 40% (11.7 poena po šutu / 8.0 poena po šutu) Edited February 5, 2020 by az67 Link to comment
harper lee Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) DzenkinsPanterGreek Goduz asistenciju Kuridze i Davidovca dobise PAO i ne trepnuse. Lorenzo tezak minus, Beron tezak minus, Lazic tezak minus, svi centri tezak minus. Panter poenima doneo pobedu ali ono sto je Dzenkins uradio bekovima Panatanaikosa odavno nije vidjeno. Usrao im se u zivot. Greek God je ozbiljno nedostajao, s njim na parketu IQ kompletne ekipe skace za polovinu. To se veceras narocito videlo u odbrani, kad god je on bio na parketu svaki pas igraca PAO je bio rizican, sve smo krpili na vreme i uz bekove koji su peglali spolja dva puta smo pravili ogromne brejkove. Sudije nas ozbiljno pogurale na kraju, nakon sto su ozbiljno jeli govna na pocetku. Sakota je bagovao veceras, mada treba posteno reci da su ga neki igraci opasno prodali. Lorenzo nam je pravio veliku stetu ali mogu da zamislim sta bi se ovde pisalo da ga je zakucao na klupu a mi izgubili. Lazic je bio totalni minus a ni Beron nije bio mnogo bolji. Jebi ga, dva igraca koji su pre dva dana dobili Partizan veceras su se prosuli. Desava se. Edited February 5, 2020 by harper Link to comment
hrkljush boys_2 Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Grčki Bog nam se vratio i to je ono najljepše, naravno trebaće tu još vremena, ali sve je drugačije sa Njim. Ono je čista umjetnost, gledati taj rezon, čitanje, rješavanje. Brat Punter pored 24 pts, koje je skoro sve sam izmislio, još dodatno, sa Đenkom urnisao i udavio njihove bekove. Odlične partije MJk-a i Davidovca. Senilni Šakota nađe petorku i onda opet u 3/4 drži predugo one koji su i u 1/4 gubili 12 razlike. Ima rezona da pokuša sa njima ponovo, ali predugo mu treba da skonta da ne ide, a fascinacija poludebilom Štimcem je već iritantna. Čak je i Ojo večeras bio daleko bolji od debilčine. Slatka pobjeda, evidentno je i da je Zoa stigao umor i da nije u nekoj posebnoj formi zadnjih par utakmica, ali to nije ništa neobično za ovaj dio sezone. Suđenjeodvratno, milon nekih kontakata nisu svirali, Kalatesu oprostili bar jednu tehničku, nekoliko puta kampuju u reketu. Link to comment
dragance Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 19 minutes ago, levi said: što? dobro je odigrao u 2. pol Daj ne zezaj me. Onakav krater nema ni Etna. Link to comment
harper lee Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 1 hour ago, levi said: što? dobro je odigrao u 2. pol Kao sto je Odzo odigrao mnogo bolje od njega u prvom. Nije do njih vec do ostatka petorke, obojica su mnogo bolje izgledali na parketu uz Djenku, Pantera, Stratosa, Davidovca i Kuridze. Lorenzo, Beron i Lazic su odigrali katastrofalne utakmice a u oba perioda kad smo gubili velikom razlikom sva trojica su zajedno bili na parketu. Link to comment
levi Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 17 minutes ago, dragance said: Daj ne zezaj me. Onakav krater nema ni Etna. sabro se u drugom. imao je 1 job, da preuzme Kalatesa posle pika, nije se gubio Link to comment
nahbar Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 On 3.2.2020. at 22:41, MocaVukotic said: Nismo matori, zvezda bila bolja i zasluzeno dobila, iako bez ponajboljeg igraca. Cestitke. Respect Link to comment
harper lee Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Tek sam na snimku cuo koliko su se izlupetali Plavsic i Kuzmanovic. Vrhunac je bio s onom tehnickom Pitinu i bajke o Panteru koji se okrenuo prema klupi Grka i znacajno je pogledao sto, jel'te, sudije hoce da sude kao tehnicku. Link to comment
Ćenta Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) Naoko ružna igra ali dosta lijepa pobjeda, preokrenuli svojom energijom Đenka, Panter, Perp uz marljive Kuridžu i Davidovca na mišiće izguraše pobjedu. Centri su nam elementarna nepogoda, s tim da je Odžo nešto i nahvatao pod oba koša, a Štimac ko u bokserskim rukavicama lopte gubio. Ovaj tim ima tu individualnu igračku prednost, ona se ostvaruje i iz minus faze, jer potencijal s klupe uvijek može da bude odlučujući faktor, nosilac igre do pobjede. Ovaj put bih preskočio Šakotu, mada mi je puno krvi popio. Edited February 6, 2020 by Ćenta Link to comment
dragance Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Koji car. Da hoce Dejo da se vrati... Link to comment
Recommended Posts